دوستان سلام
خواهش می کنم قیمت بگیرد و اطلاع رسانی کنید ولی این فروشنده ها رو حساس نکنید الان تو بازار فروش لوازم تصفیه اب توی خیابان سعدی دور بزنی همه دارن راجب به این رزین صحبت می کنند ببینم می تونیم قیمت ها رو بالا ببریم یا نه![]()
دوستان سلام
خواهش می کنم قیمت بگیرد و اطلاع رسانی کنید ولی این فروشنده ها رو حساس نکنید الان تو بازار فروش لوازم تصفیه اب توی خیابان سعدی دور بزنی همه دارن راجب به این رزین صحبت می کنند ببینم می تونیم قیمت ها رو بالا ببریم یا نه![]()
ویرایش توسط kambiz.adnani : 22nd October 2014 در ساعت 11:50 AM
بچه ها کسی سایت معتبر برای خرید TDS سراغ داره ؟؟؟؟ بی زحمت برام پی ام کنین شرمنده
اقا خير ببيني ما منتظريمسلام . داداشه گلم الان تو بازار ایران همه چیز چینی هستش ، این رزینهاییم که به اسمه کشورهای مانند انگلستان وارد میشن در واقع تحته لیسانس هستند و تولید کشور محترم چین ، الان من بیشتر جاهایی که دیدم پرولایت هستش که به اسمه انگلستانه ولی در چین تولید میشه ، البته رزین هندی و فرانسویم دیدم تبلغ میکنن ، الانم یه جا داشتم قیمتهارو میدیدم که هر لیتر پرولایترو به قیمته5500 تومان اعلام کرده بود البته عمده ، حالا چرا این رزینه 5000 هزارتومنی به دسته ما داخله یک کارتریج 70000 تومان میرسه خدا داند و بس ، ؟ بازم من فردا میخام برم بازار ناصر خسرو ، اونجا یکسری مغازه هستند که مواد شیمیایی
و اینجور چیزارو میفروشن ازشون میپرسم ببینم اطلاع دارن یا نه ، پیدام نکردم زنگ میزنم وارد کنندش ازش سوال میکنم شاید کمکی کردش ، خبرشو بهتون میدم ،
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
با رزین کاتیونی چگونه می شود سختی اب را اورد پایین
(برای تخم ریزی دیسکس)
ممنون
سلام . من امروز رفتم و با پرسوجویه فراوان یه جاییرو پیدا کردم ، این آقا قیمتهایی که بهم دادن به این شکل هستش ، رزین آنیونی و رزینه کاتیونی که جمعأ 50 لیتر میشه یعنی از هر کدوم یک کیسه 25 لیتری حدودأ هر لیتر12000 تومان. که سر جمع میشه 600000 تومان ، و رزینه میکس بد. رو هر لیتر 26000 تومان قیمت داد ، البته به گفته خودشون میشه رزینه آنیونی و کاتیونیرو جدا خرید و با هم میکس کرد اینطوری خیلی بصرفه هستش ، مارکشم گفت پرولایت انگلستان هستش که بنظر من همون چینیه تحته لیسانس هستش ، حالا دوستان یه نظر بدن ببینیم باید چه کرد ، البته من فردا باید یه زنگه دیگه بزنم و خیاله خودمو راحت کنم چون از یه بنده خدا که پرسیدم منو به شک انداختش چون ازم سوال کردش این قیمت واسه تنی هست یا کیلویی ، فردا تماس بگیرم و خیالمو راحت کنم . البته امیدوارم قیمتش واسه مقداری که ما نیاز داریم همین قیمت باشه که خیلی خوب میشه . فعلا تا فردا .
سلام . من امروز رفتم و با پرسوجویه فراوان یه جاییرو پیدا کردم ، این آقا قیمتهایی که بهم دادن به این شکل هستش ، رزین آنیونی و رزینه کاتیونی که جمعأ 50 لیتر میشه یعنی از هر کدوم یک کیسه 25 لیتری حدودأ هر لیتر12000 تومان. که سر جمع میشه 600000 تومان ، و رزینه میکس بد. رو هر لیتر 26000 تومان قیمت داد ، البته به گفته خودشون میشه رزینه آنیونی و کاتیونیرو جدا خرید و با هم میکس کرد اینطوری خیلی بصرفه هستش ، مارکشم گفت پرولایت انگلستان هستش که بنظر من همون چینیه تحته لیسانس هستش ، حالا دوستان یه نظر بدن ببینیم باید چه کرد ، البته من فردا باید یه زنگه دیگه بزنم و خیاله خودمو راحت کنم چون از یه بنده خدا که پرسیدم منو به شک انداختش چون ازم سوال کردش این قیمت واسه تنی هست یا کیلویی ، فردا تماس بگیرم و خیالمو راحت کنم . البته امیدوارم قیمتش واسه مقداری که ما نیاز داریم همین قیمت باشه که خیلی خوب میشه . فعلا تا فردا .
سلام دوست عزیز
شما اگر می خواهید 600هزارتومان رزین بخرید بهتره که دستگاه ro که قیمتش 530با قابلیت اسمز معکوس بگیرید که هم بهتره و هم به صرفه تره
موفق باشید
سلام
سوالتون رو تو بخش دیسکس بپرسید ، هر آبزی شرایط خاص خودش رو میطلبه
سلامسلام . من امروز رفتم و با پرسوجویه فراوان یه جاییرو پیدا کردم ، این آقا قیمتهایی که بهم دادن به این شکل هستش ، رزین آنیونی و رزینه کاتیونی که جمعأ 50 لیتر میشه یعنی از هر کدوم یک کیسه 25 لیتری حدودأ هر لیتر12000 تومان. که سر جمع میشه 600000 تومان ، و رزینه میکس بد. رو هر لیتر 26000 تومان قیمت داد ، البته به گفته خودشون میشه رزینه آنیونی و کاتیونیرو جدا خرید و با هم میکس کرد اینطوری خیلی بصرفه هستش ، مارکشم گفت پرولایت انگلستان هستش که بنظر من همون چینیه تحته لیسانس هستش ، حالا دوستان یه نظر بدن ببینیم باید چه کرد ، البته من فردا باید یه زنگه دیگه بزنم و خیاله خودمو راحت کنم چون از یه بنده خدا که پرسیدم منو به شک انداختش چون ازم سوال کردش این قیمت واسه تنی هست یا کیلویی ، فردا تماس بگیرم و خیالمو راحت کنم . البته امیدوارم قیمتش واسه مقداری که ما نیاز داریم همین قیمت باشه که خیلی خوب میشه . فعلا تا فردا .
رزین رو ما نمیتونیم میکس کنیم چون درصد ترکیب هر رزینی با توجه به نوعش فرق داره و کار ما نیست و بهتره میکس بخریم
امشب من رفتم یه جایی که امیر خان آدرس داد داخل مغازش پر بود از رزین ولی تعطیل بود فردا دوباره میرم
send by Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.