خیلی هم عالی!چا قهر کرده بود؟
آره ، اينطور حدس ميزنم كه قهر كرده باشه، تابستون پارسال تا بهار امسال سه طبقه اضافه شد، از بهار كه كاسكوم جوونه طبقه جديد رو جويد، تا الان اضافه نشده.
تازگيا انگار باهام آشتى كرده و جوونه زده.
خیلی هم عالی!چا قهر کرده بود؟
آره ، اينطور حدس ميزنم كه قهر كرده باشه، تابستون پارسال تا بهار امسال سه طبقه اضافه شد، از بهار كه كاسكوم جوونه طبقه جديد رو جويد، تا الان اضافه نشده.
تازگيا انگار باهام آشتى كرده و جوونه زده.
مگم کودتون چی بود؟برخی کودهای بی کیفیت شور این مشکلو دارند ها!
نه بابا!خاکبرگ که کود نیست!خاک برگ بیشتر یه محیطه حساب میشه.
کودتون ششششاید مشکل داشته باشه ولی بذارید بازم میپرسم.
خب اقا سوالاونو پرسیدم.گفتند اولا کود دهیتون زیاده و نمیذاره گلتون رنگ بگیره.بعد گفتند شدت نور این فصل هم یه مقداری اثر داره تو رنگتون.سر جوانه های راسی رو هم که بگیرید و له کنید گلتون پر پشت تر میشه.موفق باشید.
-----------------------------------------------
بچه ها یه تجربه:اریکای من داشت زرد و خشک میشد.رو ساقش لکه های سیاه زده بود و داشت میرفت بالا.پرسیدم یه نوع قارچه و بنا به تجویز دوستم از پودر ضد قارچ سیستمیک توپسین M زدم.تو نیم شب نصف لکه ها رفت و گیاهام تا حدی رنگشون برگشت!
عکس گیاه قبل توپسین و ایشالا فردا عکس بهبودی کاملش رو میذارم.![]()
[QUOTE=arman sourani;224700]خب اقا سوالاونو پرسیدم.گفتند اولا کود دهیتون زیاده و نمیذاره گلتون رنگ بگیره.بعد گفتند شدت نور این فصل هم یه مقداری اثر داره تو رنگتون.سر جوانه های راسی رو هم که بگیرید و له کنید گلتون پر پشت تر میشه.موفق باشید.
ممنون كه پرسيدين، فقط نظرتون راجع به گلهاى حسن يوسف چيه؟ بمونه تا بذر بوجود بياد يا نه بايد چيزه بشه كه گياه رو ضعيف نكنه..
ممنونم
تهيه و ارسال با آيفون
ممنون امیر.
ای کلک راستی مقام گرفتی!!!!مبارک باشه !
من کف پاسیو رو ابهای زاید مثل اب باقیمونده سیفون اکواریوم یا اب سیستم ار او رو میریزم.البته الان سرد شده کمتر اسپری میکنم ولی دما رو رو 15 به بالا نگه میدارم.اکثر موارد رو 20 درجه سعی میکنم که موز خوب بره بالا.
اینم برگ جدیدی برگ انجیری یا همون فیلودندرون
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)