آقا بهتون تبريك ميگم.
واقعا عالين.
اميدوارم خدا براتون نگهشون داره.
آقا بهتون تبريك ميگم.
واقعا عالين.
اميدوارم خدا براتون نگهشون داره.
احمد عزیزخیلی ممنون سیاوش جان
فلاورم زیاد سر حال نیست
دو ماه پیش چند روزی مسافرت بودم ، اهل خونه بدون اطلاع بنده قسمتی از خونه رو سمپاشی کرده بودند، وقتی رسیدم خونه دیدم که فلاور افقی کف تانک خوابیده بود، ظاهرا سمبه تانک راه پیدا کررده و بر سیستم عصبی کیسه هوای ماهی تاثیر گذاشته بود و ماهی کاملا بی تعادل بود.
این مشکل ماهی در حدود یکماه طول کشید ولی خوشبختانه توی چند هفته اخیر ماهی رو به بهبودی یافته ولی هنوزم که هنوزه، اثرات اون عارضه بر شکل ماهی معلومه، افتادگی چشم پیدا کرده و البته لاغر شده و هدش هم خوابیده
موفق باشید
اقا ناراحت کننده ست
ما رو بی خبر نزار
ارادتمند
با سلام
تغییراتی در تانک گیاهی انجان دادم و اینم عکساش
امیدوارم براتون جالب باشه
![]()
ارتقاء فرهنگ آبزي داري رو به تمام دوستان تبريك مي گم
باشد تا يكي از برترين فضاهاي تالار رو با كمك دوستان داشته باشيم.
احمد عزيز شما هم مستثني از اين قضيه نيستيد.
آرزوي بهترين ها رو برات دارم
فوق العاده زیباست تانکت
دیسکسارو چند وقته داری؟
موفق و پیروز باشی رفیق
خیلی ممنون از لطف دوستان
10تا دیسکس دارم
6تا شون رو تازگی ها گرفتم ، 2تاشون رو 3 ماه پیش و 2تای دیگه رو 8-9 ماه پیش گرفتم (اون موقع 2 اینچی بودن و الان 5 اینچی هستن)
موفق باشید
اینم چندتا عکس از دیسکسها
![]()
اینم عکس فلاور قدیمی. خداروشکر که داره خوب میشه و تنها مشکلی که هنوز داره، ضعف در حفظ تعادل هست که هر از چندگاهی ممکنه توی اب چندتا ملق بزنهخیلی ممنون سیاوش جان
فلاورم زیاد سر حال نیست
دو ماه پیش چند روزی مسافرت بودم ، اهل خونه بدون اطلاع بنده قسمتی از خونه رو سمپاشی کرده بودند، وقتی رسیدم خونه دیدم که فلاور افقی کف تانک خوابیده بود، ظاهرا سمبه تانک راه پیدا کررده و بر سیستم عصبی کیسه هوای ماهی تاثیر گذاشته بود و ماهی کاملا بی تعادل بود.
این مشکل ماهی در حدود یکماه طول کشید ولی خوشبختانه توی چند هفته اخیر ماهی رو به بهبودی یافته ولی هنوزم که هنوزه، اثرات اون عارضه بر شکل ماهی معلومه، افتادگی چشم پیدا کرده و البته لاغر شده و هدش هم خوابیده
موفق باشید
نمیدونم از دوستان کسی با همچین مشکلی مواجه بوده؟؟، به نظرتون مشکل کیسه تعادل این ماهی خوب میشه؟؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.