سلام دوستان عزیز /
چندتا عکس جدید گزاشتم امیدوارم لذت ببرید.
نظر.انتقاد.پیشنهاد یادتون نره.
ممنون.
![]()
سلام حسين جان
ميبينم كه گياهاتون سرحال شدن و رشد خيلي خوبي دارن . مشكلات رو چطوري پشت سر گذاشتي ؟ آنجلها هميانتوسها رو ميخورن يا نه ؟
موفق باشي
سلام
تبریک . خیلی عالی شده.
برای همیانتوس ها طرحی داری که هرسشون نکردی ؟
آنجل ها هم خیلی عالین . فقط به نظر میان تعجب کردند .
پیروز باشی
محمّد رازقی
سلام اقا مهدی عزیز.
نظر لطفته عزیز.در مورد مشکلات بزرگترین مشکل جلبک ها بودند که سه نوع جلبک بود 1:جلبک سبز نقطه ای بود 2:مویی زبر بود 3:مویی که دقیقا اسمشو نمیدونم ولی زبر نبود و با مسواک راحت جمع میشد.
جلبک نقطه ای که چند روز پیش با تیغ تراشیدم و هرهفته دارم یک سوم اب و تعویض میکنم امیدوارم دیگه پدیدار نشه رو شیشه.
دوتا جلبک دیگه رو با کود فلویش سیچم (اکسل) برطرف شد . تشکر میکنم از دوست خوبم اقا محمد فلاح عزیز .
این از پشت سر گزاشتن مشکل اصلی
مشکل بعدی هم درست کردن یه قاب برای fplها بود که یه لوله پلیکا گرفتم و از وسط بریدم و مهتابی هارو زیرش قرار دادم.
والا آنجل ها هم هرازگاهی همیانتوس هارو میکنن داخل دهنشون ولی تاحالا ندیدم برگی کنده شه .
ممنون به تاپیک بنده سر زدید.
ارادت.
سلام جناب رازقی.
ممنونم.والا برای همیانتوس ها در اینده ای نزدیک طرح دارم ولی کلا زمانی که بلند میشن بیشتر خوشم میاد و زیبا تر میشن.
احتمالا همشونو از ریشه دربیارم و بصورت سه سانت هرس کنم و بکارم .(مث چمن).
انجل ها هم از همون اول حالت تعجب دارن نمیدونم چشونه.(:
ارادت.
خیلی قشنگه
مشکل که من یاد ندارم گیاهی رو ولی به نظرم اون چمنای جلو رو کوتاه کن یکم گیاه بلند و پر ته تانک مخصوصا یک کنج رو پر کن قشنگ تر میشه
البته ببخشید جسارت نباشه
سلام دوستان امروز آكواريومو تركوندم.
كل هميانتوس هاي جلو تانك رو از ريشه دراوردم و بجاشون ساژتريا كاشتم.
فعلا زشته خلوته عكس نميزارم ضايعست.
ايشالله تا دو هفته سه هفته ديگه عكس ميزارم.
ارادت.
سلام
یک ماه بعد از هرس همیانتوس ها
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.