امین جان شما اول از همه به فکر یه رفرجیوم باش تا بتونی مشکل نیترات و فسفات رو حل کنی و مجبور نشی الکی پول به این جور چیز ها بدی(پد های نیترات گیر) . بعدشم اگر صبر کنی اب اک از اینم شفاف تر میشه فقط باید صبر کنی و اطلا عاتت رو ببری بالا این ها رو گفتم تا انتقادات توی تاپیک دلسردت نکنه. موفق باشی
سلام دوستان می خواستم ببینم مکمل یا دارویی هست که بریزی تو اب اکواریوم و کرولاین ببنده؟ما امروز رفتیم یه سر اکواریومی داخل تانک خودش همه جا کرولاین بسته ازش پرسیدم چه طوری این کرولاین ها بسته شده یه دارو یا مکمل داد گفت اگه این رو بزنی کرولاین می بنده نمی دونم حالا بگیرم یا نه .اسم برندش رو یادم رفت ولی قیمتش 45تومان بودازتون راهنمایی می خوام با تشگر
سلام اقا امینسلام دوستان می خواستم ببینم مکمل یا دارویی هست که بریزی تو اب اکواریوم و کرولاین ببنده؟ما امروز رفتیم یه سر اکواریومی داخل تانک خودش همه جا کرولاین بسته ازش پرسیدم چه طوری این کرولاین ها بسته شده یه دارو یا مکمل داد گفت اگه این رو بزنی کرولاین می بنده نمی دونم حالا بگیرم یا نه .اسم برندش رو یادم رفت ولی قیمتش 45تومان بودازتون راهنمایی می خوام با تشگر
بله محلول پرپل اپ و اسمهای مشابه ای در بازار موجوده که به رشد و تکثیر کرولاین کمک میکنن البته غیر از محلول ها عواملی دیگه ای از جمله نور مناسب و ثبات پارامترهای اب هم مورد نیاز رشد این جلبک محسوب میشه ولی این محلول های مکمل هم کمک خوبی میتونن بکنن . فقط شما اگه خواستی بگیری به نظر من یا پرپل اپ شرکت کارب سا رو بگیر یا شرکت کنت .. چون غلظت بالایی دارند و از شرکت های ایرانی قوی تر و با صرفه ترند . موفق باشی
سلام دوستان با توجه به اندازه ی تانکم و قدرت واتر پمپ به نظرتان موج ساز می خواد یا نمی خواد
دوستان به نظر شما بهترین مواد فیلتر کننده برای تانک اب شور چیست به غیر سرامیک بیوبال ونخودی
چرا همه مخالف نخودی اند؟ خود نخودی هم تو ثبات نیترات و فسفات تاثیر داره... فقط بزرگتری عیبش اینه که فضای زیادی رو میگیره
فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
نخودی بعد گذشت یه مدت شروع به حل شدن در اب میکنه و باعث افزایش کلسیوم و کی اچ و بر هم خوردن تعادل یونی میشه
نوخودی تو ثبات فسفات به هیچ عنوان تاثیر نداره فقط به دلیل تخلخلش محیطی برای کشت باکتریا هست که با توجه به مشکلی که بالا گفتم استفاده نشه بهتره
مدیاهای هستن که دو مشت از اونها کار 20 30 کیلو نخودیو انجام میده
ویرایش توسط farbodb : 7th July 2014 در ساعت 11:00 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.