تا حالا چند بار تخم گذاشتند و تخم رو خوردند؟
تا حالا چند بار تخم گذاشتند و تخم رو خوردند؟
سلام سعید خیلی ممنون که این عکس ها رو میزاری واقعا دیسکس های قشنگی هستن مخصوصا اون دیسکس قهوای که گذاشتیانشاالا که شاد و سلامت باشی...mohamad77777777
بر رروی چشم سعید جان زمانی که دکور تانکم درست شد حتما ازشون عکسی میذارم
سلام سعید جان کی میتونم داخل تانک دیسکس ها مهتابی روشن کنم؟ممنون
![]()
ویرایش توسط SAE!D : 12th July 2014 در ساعت 11:02 PM
سلام
فکر کنم اگه یه توضیحی درباره این ماهی بدهم مفید باشه و مشکلی که برای من بوجود امد برای بقیه دوستان پیش نیایید.
چند سال پیش این سورم را داشتم و یه چند روز بود که غذا نمی خورد و همیشه یه قسمت اکواریوم ایستاده بود البته هیچ اثری از بیماری نداشت و از این لحاظ سالم بود.از چند نفر با تجربه هم سوال کردم ولی کسی متوجه نشد تا اینکه یه نفر که اصلا تا به حال ماهی نداشته گفت شاید یه چیزی داخل دهانش باشه و من بعد که امدم خونه ماهی مرده بود و دیدم یه سنگ توی دهانش کنار ابشش گیر کرده(کسی که تا به حال ماهی نداشته مشکل را فهمید). بعد از این ماجرا چند بار این مشکل را با ماهیانم داشتم که سنگ ها را از دهانشان بیرون اوردم و همه خوب شدند.
این مشکل بیشتر برای ماهیانی مثل سورم و پرت و تگزاس و .... که مخصوصا هنگام جفت شدن خیلی شن ها را جابجا می کنند پیش می اید.
ببخشید مثل قصه شد بهتر نمی توانستم توضیح بدم.
سلام
فکر کنم اگه یه توضیحی درباره این ماهی بدهم مفید باشه و مشکلی که برای من بوجود امد برای بقیه دوستان پیش نیایید.
چند سال پیش این سورم را داشتم و یه چند روز بود که غذا نمی خورد و همیشه یه قسمت اکواریوم ایستاده بود البته هیچ اثری از بیماری نداشت و از این لحاظ سالم بود.از چند نفر با تجربه هم سوال کردم ولی کسی متوجه نشد تا اینکه یه نفر که اصلا تا به حال ماهی نداشته گفت شاید یه چیزی داخل دهانش باشه و من بعد که امدم خونه ماهی مرده بود و دیدم یه سنگ توی دهانش کنار ابشش گیر کرده(کسی که تا به حال ماهی نداشته مشکل را فهمید). بعد از این ماجرا چند بار این مشکل را با ماهیانم داشتم که سنگ ها را از دهانشان بیرون اوردم و همه خوب شدند.
این مشکل بیشتر برای ماهیانی مثل سورم و پرت و تگزاس و .... که مخصوصا هنگام جفت شدن خیلی شن ها را جابجا می کنند پیش می اید.
ببخشید مثل قصه شد بهتر نمی توانستم توضیح بدم.
ممنون از توضیحاتی که دادید
منم قبلا که پرت داشتم همین مشکل را باهاش مواجه شدم ولی خواهشا توضیح بدید چطوری سنگ را از آبشش ماهی خارج میکردید
ممنون
تشکر بابت توجه تون
بستگی داره اندازه ان شن که تو دهان ماهی است چقدر باشه و سایز خود ماهی چقدر باشه و مهم تر کجای دهان ماهی گیر کرده باشه.
البته اکثرا وسط دهان ماهی گیر می کند که راحت تر هم میشه ان را بیرون اورد و اگر وسط دهان هم گیر کرده باشد ماهی دهان خود را نمی تواند ببندد و دهانش باز میماند.
برای بیرون اوردن شن هم من با یک دست دو طرف دهان ماهی را می گیرم و با دست دیگر با وسیله ای شن را بیرون میاورم.که اگه ماهی بزرگ باشه وسیله ای مثل دم باریک یا یه چیز قلاب مانند خوبه (هنگام گرفتن دو طرف دهان ماهی خیلی مواظب چشمان ماهی باشید اسیبی نبینند)
باز اگه سوالی در این مورد باشه در خدمتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.