سلام آقا بابک.بابت حس خیرخواهانتون تبریک میگم وامیدوارم این دو مهمون سرانجام خوبی در کنار شما داشته باشن.
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
سلام آقا بابک.بابت حس خیرخواهانتون تبریک میگم وامیدوارم این دو مهمون سرانجام خوبی در کنار شما داشته باشن.
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
درود بر شما
کار شما عالی بوده آقا بابک
این همونه؟
خوب خدارو شکر
چقدر این پرنده خوش شانس بود که اومده تو اغوشه چه کسی اروم گرفته
حکمت خداست...
خوشحالمون کردی
سلام آقا بابک خدا رو شکر که کبکت خوب شد . کبکت نره اینطور که تو عکس دیده میشه . یکم که حالش بهتر شد سنگی چیزی بزار تا نوکشو بهش بسابه تا کوتاه بشه . رشد نوکش نشون میده مدت زیادی تو اسارته . موفق باشی و بازم دست مریزاد که به داد این مخلوق نازنین رسیدی. موفق باشی
سلام
در مورد تعیین جنسیت ظاهریش نظر قطعی ندارم چون وضعیت مناسبی نداره ، از طرفی کبک سالم هم تعیین جنسیتش ۱۰۰٪ نیست . من خیلی وقت پیش ۱۰ تا کبک داشتم که توش نر و ماده هم بود و واقعا در مواردی تعیین جنسیستشون از روی ظاهر غیر ممکن بود . هر چند که بعضی وقتا هم میشه از روی ظاهر نظر داد ولی بهترین راه ، آنالیز رفتار پرنده هست . رفتار این کبک به ماده ها میخوره ... بلایی که سرش اومد هم معمولا سر ماده ها میاد . فقط میمونه فرم سر و پاهاش که کمی شک بر انگیزه ولی امروز با رفتاری که در کنار این بلدرچین نر نشون میداد من بیشتر احتمال میدم ماده باشه
منقارش رو هم روز اول با ناخن گیر گربه! کوتاه کردم . به مرور خودش به سایز طبیعی بر میگرده
ممنون از نظرتون
ویرایش توسط بابک آژیده : 11th May 2014 در ساعت 08:06 PM
قطعا به خاطر اینکه پیش شما بوده انقدر سر حال هست
ولی شما دیگه چرا من گفتم یه آرایی داری یه آروانا سوپر ردی یه چیزی بابا
کبکلی مبکلی دیگه چیه
کبک چند سال زنده میمونه؟
راستی شاه طوطی خوشگلتون هم عشق منه
همه جور پرنده و طوطی و جونده و خزنده و سگ و گربه ای داشتم ولی دیگه نه حوصله دارم و نه مجوز!
الان فقط یک لاک پشت دارم از یک نژاد خاص . طوطی رو اهدا کردم به خانم سارا توکلی ... پت دیگری هم ندارم . این کبک و بلدرچین هم فقط تا زمانی که کامل خوب بشن مهمان ما هستند . بعد از اون یک صاحب خوب براشون پیدا میکنم .
سلام
احسنت به این کار زیبا خوشحالم که حالش بهتره
دستتون درد نکنه که نجاتش دادین![]()
کبک هم اواز میخونه ؟
یا سایلنته ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.