باسلام
تبريكات بنده رو هم پذيرا باشيد...
وجود دوستاني مثل شما باعث دلگرمي ديگر دوستان در ماهي و ماهيبازي ميشه...
براي شما و همه دوستاني كه عاشقانه اينكارو دنبال ميكنند آرزوي موفقيت و به روزي رو دارم...
شاد باشيد...
باتشكر farhad-2007
باسلام
تبريكات بنده رو هم پذيرا باشيد...
وجود دوستاني مثل شما باعث دلگرمي ديگر دوستان در ماهي و ماهيبازي ميشه...
براي شما و همه دوستاني كه عاشقانه اينكارو دنبال ميكنند آرزوي موفقيت و به روزي رو دارم...
شاد باشيد...
باتشكر farhad-2007
سپاس بیکران آقا فرهاد
مطمئنا در این دلگرمی و شوق ماهی و ماهیبازی با حضور الگوها و اساتیدی چون شما , آقا بابک و سایر دوستان و اهل فن در این زمینه بیشتر خواهد شد
بنده هم برای شما آروزی موفقیت روز افزون در تمام مراحل زندگی دارم.
-------------
تخمریزی فایتر : نر : هالف مون | ماده : هالف مون
![]()
به به مبارکه آقای پاکرای عزیز
انشاالله که حسابی کار رو توسعه بدید و روز به روز هم موفق تر باشید
ممنون بابت عکس های زیبایی که قرار دادید اگه براتون امکانش وجود داشته باشه که از این مراحل فیلم بگیرید و روی سایت قرار بدید خیلی عالی میشه
موفق باشید و شاد
بهنام تا میام فایتر رو فراموش کنم تو فایتر هات رو به رخ من میکشی
بلخره نمردم و توی فضای نت دیدم یه نفر به اصلاح نژاد فایتر اهمیت داد
ملت دابل تیل قرمز رو با ماده معمولی آبی میندازن
من الان دوتا نر زرد دارم اما چون ماده خوب پیدا نمیکنم هنوز این دوتا رو تکثیر نکردم![]()
سلام جناب بهمنش
ممون از لطف و دعای خوب شما . انشالله
چشم.تصویر برداری از ماهی در کارگاه مرحله ای نفس گیر و همراه با عرق ریختن های فراوانه
سلام مهدی عزیز
مهدی تکثیر و مراحلش یک طرف مرحله تغذیه یک سوی دیگه. من الان به واژه آرتمیا آلرژی پیدا کردم بحدی که این دو روز با این موجود سر سوزنی درگیرمامان از این بازار خراب
--------------
-----
کلیپ تخمریزی
سلام داداش
میشه لطفا در مورد مشکلات آرتیما برام توضیح بدید؟ (که براتون پیش آمده)
ممنون
دوست عزیز من هرجا کارات رو میبینم شاد میشم مهم نیست کجا مهم اینه که باشی.....................mojtabasmd
سلام ماهی های بسیار زیبایی دارید و این که وجود افرادی چون شما باعث دلگرمی است جسارتا دو تا سئوال از خدمتون داشتم که در صورت صلاح دیدن خوشحال خواهم شد که پاسخ شما رو بدونم 1.مایل هستم بدونم که شما فایتر مناسب ونژاد دار ازکجا تهیه می کنید چون من به دنبال فایتر خوب هستم ولی متاسفانه توفیقی نداشتم 2.اگر ممکن هست می خواستم بدونم شما روی چه نژادهایی از فایتر کار میکنید .با تشکر و احترام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)