هفته ای یکبار از زعولیت یا ذغال استفاده کن آمونیاک از بین میره
البته راه بهترش اینه که باکتری سازی قوی داشته باشی
هفته ای یکبار از زعولیت یا ذغال استفاده کن آمونیاک از بین میره
البته راه بهترش اینه که باکتری سازی قوی داشته باشی
سلام
گلد فیش ماهی تخصصی و زیابیی هست اگه ازشون خوشت میاد یکم تخصصی تر کار کن
مثلا ماهی های دیگه به جز رفتگرهای زحمت کش رو از تانک در بیار و یه تانک ایده آل برای گلد فیشهات درست کن
دکوری از چوب و سنگ و گیاه های مصنوعی انبوه
البته چیدن دکور یه مسئله سلیقه ای هست و نمی خوام بگم چیزی که من میگم درسته ولی فکر کنم خودت هم خوشت بیاد
یه لامپ زرد کوچیک هم خوبه و البته اون فیلتر برقی به درد گلد فیش نمی خوره ازیتشون میکنه
موفق باشید
سلام مهدی جان
والا هم زعولیت دارم هم ذغالالبته زعولیت تقریبا یه هفته میشه که گیرم اومده تازه اضافه کردم.
دنبال باکتری ساز بودم ولی اینجا گیرم نیومده
سلام و درودسلام
گلد فیش ماهی تخصصی و زیابیی هست اگه ازشون خوشت میاد یکم تخصصی تر کار کن
مثلا ماهی های دیگه به جز رفتگرهای زحمت کش رو از تانک در بیار و یه تانک ایده آل برای گلد فیشهات درست کن
دکوری از چوب و سنگ و گیاه های مصنوعی انبوه
البته چیدن دکور یه مسئله سلیقه ای هست و نمی خوام بگم چیزی که من میگم درسته ولی فکر کنم خودت هم خوشت بیاد
یه لامپ زرد کوچیک هم خوبه و البته اون فیلتر برقی به درد گلد فیش نمی خوره ازیتشون میکنه
موفق باشید
بله درست میفرمایی پلدفیش ماهی زیبایی هست و خودش به تنهایی عالی هست اما خب چون اینجا من دسترسی به انواع نژادش رو ندارم واسه همین ماهی های دیگه هم اضافه کردم که تانک خالی نمونه
درمورد دکور همه بله باید تغییراتی بشه انشالله هروقت حسش اومد تغییر میدم![]()
خوب پس دلیل مشکلت میتونه از تغذیه ی زیاد و نامناسب باشه
در ضمن کت فیش هم از تانکت خارج کن
میزنه دهن مهن گلدفیش رو سرویس میکنه
غذا که در روز دوبار میدم خیلی بهشون حال بدم سه وعده میدم:D نمیدونم دیگه والا:cool:
آره اگه بشه باید کت ال جی هارو ردکنم بره ;-)
ارسال شده ازطریق تلفن همراه - گوشی 1100
اینم تصاویر نمای آکواریوم با طرح جدید :D :thumbup:
نمای کلی در تاریکی یا همون شب
نمای کلی در روشنایی یاهمون روز
نمای قسمت چپ
نمای قسمت راست
ارسال شده ازطریق تلفن همراه - گوشی 1100
درود بر شما آقا حيف گلدفيشها نبود.
اك رو با شيشه جدا كردي زياد جالب نيست ميتونستي فلاور رو تخصصي كار كني يه دنيايي داره براي خودش
ولي چاره اي نيست دكور و سنگ و گياه مصنوعي رو از قسمت فلاور بردار بگذار بتونه يه تكوني بخوره يه خودي نشون بده
سلام
دوست خوبم لطفن از ارسال عکسهای متفرقه خودداری کنید. ممنون
سلام
وقت بخير ، جناب آقاي Romans شما كه زحمت پاك كردن پست ها رو كشيدي بي زحمت اون دوتا پست قبلي هم پاك كن تا كارت عيب و ايرادي نداشته باشه.
موفق باشي
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.