سلام دوستان یه همر 4شاخه قشنگ داشتم داره از بین میره مشکل چی میتونه باشه به غیر از کلسیوم ومنیزیوم چیزی بالا نیست نور هم دوتا متال14000اکومدیک هست
سلام دوستان یه همر 4شاخه قشنگ داشتم داره از بین میره مشکل چی میتونه باشه به غیر از کلسیوم ومنیزیوم چیزی بالا نیست نور هم دوتا متال14000اکومدیک هست
سلام
متاسفانه نگهداری ریف گاهی به پارامترهای ما کاری نداره و با وجود اینکه همه چیز نرماله شروع به خراب شدن میکنن
شما از ید استفاده میکنید ؟
آخرین سیفونی کردید کی بوده ؟
دمای آب روی چنده ؟
از جواب تستها یه سری کامل اینجا بزارید تا بشه بهتر نظر داد
آیا میدونید در نمک حدود 30 عنصر وجود داره که فقط با سیفون کردن میشه اونها رو در حالت نرمال نگه داشت
send by Tapatalk
سلام 14000 اکوامدیک رو چند مدت هست دارید مطمئنید که هنوز تایم داره و میتونه برای ریف موثر باشه. الان که دیگه 14000 اکوامدیک دیگه نیست .
اول از همه یه عکس بزار که معلوم بشه به چه شکل داره ازببین میره
نتایج تست ها رو بزار مخصوصا سختی و پی اچ
نور و جریان آب رو چک کن .
سلام دوستان مجبورم کردن جمعش کنمچیکار کنم مصرف برق بیاد پایین
![]()
اینم عکس خروس بزرگ و سرحال و فروشی من![]()
سلام دوستان این جانیت کاپ برای یکی از دوستان هست داره میفروشه قیمتش هم خوب گذاشته کسی خواست اس بده 09121874629![]()
سلام دوستان این اسکیمر من بعد از سیفون زدن داره همش اب سیز رنگ جمع میکنه علتش چیه نشانه چیه؟![]()
بعد میخوام این اسکیمر رو جای گدین اسکیمر خودم کنم کسی استفاده کرده از این نوع اسکیمر روش زده 1200لیتر درساعت نظرتون چیه راجب این اسکیمر![]()
ادوستان نظرتون در مورد چیدمان لایوراک چیه میخوام یه تغییر اساسی تو لایوراک بدم
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.