سلام دوست عزیز .. تبریک میگم .. خیلی ماهی زیبا و تکیه ..
من چند سالی هست تو گیر و دار جمع کردنه اکواریوم گیاهیم و یدونه اروانا دلم میخواد ..
خیلی زیباست دوباره زد به سرم..
قیمت حال حاضر این ماهی تو سایز کوچک رو کسی نداره؟
سلام دوست عزیز .. تبریک میگم .. خیلی ماهی زیبا و تکیه ..
من چند سالی هست تو گیر و دار جمع کردنه اکواریوم گیاهیم و یدونه اروانا دلم میخواد ..
خیلی زیباست دوباره زد به سرم..
قیمت حال حاضر این ماهی تو سایز کوچک رو کسی نداره؟
اول كه قابل دار نيست شما هر وقت خواستي ميتونيد تشريف بياريد ببريد. دوم وارد كننده خيلي كم شده اكواريوم نمو يه مدت وارد ميكرد البته جسارت نباشه با گريد پايين كه اونم نيست بهترين گزينه رييس كل آقاي آژيده كه اونهم تو يكي از تايپكها خوندم كه ديگه كلا" نيستن. ولي جوينده يابنده است. تو آكواريوم گياهي اروانا ميدرخشه. تشكر از تعريفتون.
غذای زنده تو ایران استفاده نکنید خیلی بهتره . آرواناتون مریض میشه و میتونه جبران ناپذیر باشه....دل + میگو + سیر یک وعده غذایی ، غذای خشک هم وعده غذایی دوم! این بهترین روشه
در ضمن غذا دهی باید همیشه کم باشه . اگر شکم آروانا باد کنه یعنی یک جای کار ایراد داره
سلام دوستان من یک اروانا ۳۰ سانتی دارم نوک ابشوش برگشته به نظر شما من چیکار کنم لطفا کمک کنید ممنون میشم
واقعا ماهی زیبایی هست آروانا و واقعا لحظه ای که شکارش رو از چند متری توی هوا صید میکنه شگفتی عجیبی داره ... منه خیلی دوست دارم داشته باشم ولی حیف نه جاشو دارم نه بودجشو ... اه ه ه ه![]()
بهتر بود تو بخش آروانا پست میدادید دوست عزیز
برگستگی درپوش آبشش آروانا های آسیایی و همچنین استرالیایی معمولا به دلیل شکار و حرکات ناگهانی و در برخی اوقات بلعیدن غذا های بسیار بزرگ پیش میاد....تنها راه صبر کردنه . در سنین کم خیلی زود برطرف میشه . اگر مدت زمان طولانی به همین شکل بمونه ممکنه دیگه هرگز درست نشه
کمبود اکسیژن و یک بیماری خاص هم باعث میشه درپوش آبشش های آروانا کمی بلند بشه و با برگشتگی اشتباه بشه....باید از آرواناتون در قسمت بیماری های ماهی های آکواریومی عکس بزارید تا بشه نظر بهتری داد
در ضمن از وجود مینرال و مواد معدنی هم اطمینان حاصل کنید . سرا مینرال محصول خوبی است....
موفق باشید
آقا خیلی با کلاسه چقدر عمر میکنه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)