توی یه ظرف خیلی بزرگه...
خخخخ اول باید ببینیم چند تا بچه ی سالم میاره!
حالا فعلا تک نگهش میدارم تا فردا برم زایشگاه بگیرم...
هوا هم داره...
توی یه ظرف خیلی بزرگه...
خخخخ اول باید ببینیم چند تا بچه ی سالم میاره!
حالا فعلا تک نگهش میدارم تا فردا برم زایشگاه بگیرم...
هوا هم داره...
سلام زایشگاه گرفتی؟
به نظرم یدونه تانک کوچیک نهایتا 20-30 لیتری برای بچه گوپی ها راه بندازی بهتر هست
زایشگاه انشاالله امروز میرم بگیرم.
تانک رو بعدا انشاالله
دوستان محترم خواهشا سعی کنید فقط در مورد تایپیکی که باز شده صحبت کنید.
سلام،دوستان من اومدم با چند تا عکس جدید،میخوام امروز عکس فایتر و گورامی و بچه ماهی هام رو بذارم،کلا میخوام از مراحل رشد بچه ماهی هام عکس بذارم تا همه ببینن و شاید براشون آموزنده و جالب باشه...
اول از فایترم شروع میکنم:
کسی میتونه بگه نژادش چیه؟!
این گورامیمه{2 تا گورامی دارم اما اون یکی مریض شده و رفتنیه}
و حالا میرسیم به عکس نوه های خوشکلممممم
داستان یکیشون جالبه...اون روز وقتی میخواستیم آکواریوم رو از اول راه بندازیم مامانم زیر سنگریزه ها پیداش کرد...منم فک کردم گوپیم زایمان کرده و همین یکی مونده واسه همین خیلی ناراحت شدم،اما همون روز عصر وقتی آکواریوم راه افتاد و گوپیم رو گذاشتم تو زایشگاه یه ربع بعد دیدم داره زایمان میکنه!!!!انقدر خوشحال شدم!!!!
اما متاسفانه فقط 2 تا از بچه ها عاقل بودن و تو زایشگاه موندن بقیه{6 تا بودن}از لای شیار ها فرار کردن و تا الان هم لابد توس ماهی های دیگه خورده شدن دیگه....
خلاصه...قضیه ی ماهی های ما شد مثل قضیه ی جوجه اردک زشت!باید وایسیم بزرگ شه ببینیم اصلا از کجا اومده و مال کدوم ماهی هست...!؟
اینم یه چند تا عکس دیگه از این فقسلیا:{این قدر فسقلین مجبور شدم دورشون خط بکشم تا شما بتونین ببینینشون!!جمعه ی هفته ی پیش همزمان با تولد من به دنیا اومدن!!!}
![]()
سلام تبریک میگم اقدام نورسیده مبارک باشه امیدوارم در نهایت سلامت بزرگ بشن عکسهای خوبی انداختین ممنون از عکسها.![]()
سلام. مبارک باشه.
دوتا عکس آخری چه یهو شلوغ شدکجا قایم شده بودن
یه سوال چرا آبشون یه مقدار کمه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)