معمولا موج ساز رو بالا ميزارن
معمولا موج ساز رو بالا ميزارن
استفاده از چنتا موجساز ضعیف به جای یدونه موجساز قوی تنها راه حل مشکل هست و میتونید همه جایه اکواریوم جریان داشته باشین
(موج ساز اگه رو به بالا بزارید جریان زیادی رو اب ایجاد میکنه که باعث تبخیر زیاد اب و رسوب نمک رویه سیستم روشنایی میشه )
دوستان با سلام .چندتا سوال داشتم اگه منو راهنمایی کنید ممنونم.
در رف من چند مورد رو دیدم اگه راهنمایی کنید اینها چی هستن و ایا ضرر برای اک دارن یا نه.
1.این حشرات که تعدادشون بالای هزارتا میشن.
2.مثل کوه هستن روی انها یه چیزی مثل پر درمیاد فکر کنم از املاح اب استفاده میکنن.
3.اینها هم مثل گل پیچک رو شیشه رشد میکنند یه چیزی مثل گل قاصدک دارن که با تکون خوردنش اون هم از املاح اب استفاده میکنند.
4.این ریشه ها که در تمام رف هستن نمی دونم ریشه خود گیاه انگوری هستش یا نه.
این هم نمای کل رف.
![]()
این موجودات ریزی که عکسشون رو گذاشتی پادهایی هستن که بزرگ شدن و متاسفانه اینها وقتی کوچیک هستن موجودات خوبی هستن
ولی وقتی بزرگتر میشن، میشن انگل بدن ماهی به طوری که میچسبن به ماهی و ازش تغذیه میکنن بهتره ماهی هایی مثل ماندارین یا
راسهایه کوچیک که بهترین شکارچی هایه این موجودات هستن رو به رفتون اضافه کنید تا از بزرگ شدنشون جلوگیری بشه
بیشتر سلیقه ای هست ولی من باشم یه راس دورنگ یا راس ارغوانی میگیرم به دو دلیل
یکی اینکه اگه به اک منتقل بشه هم بیشتر تو دید هست و میبینیش و هم اگه پاد تو اکواریوم نباشه از غذایه اماده تغذیه میشه
ولی ماندارین برعکس هست هم تغذیش با غذایه اماده سخت و نشدنی هست و هم کمتر تو دید ظاهر میشه
بهنام جان ما به فکر شما هستیم و باعث افتخاره در کنارتون بودن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)