دیسکسا خیلی خوبند
در مورد سیستم نور و کود گیاهانتم توضیح بده
دیسکسا خیلی خوبند
سلام دوست عزیز
واقعا هنرمندانه بود و حرف نداشت ... خیلی باسلیقه هستید..که در اکواریوم داری این از همه مهم تر هست
فقد میخواستم بپرسم سنگها و چوبهاتون رو از کجا تهیه میکنید
مخصوصا سنگ خاکستری تانک پلنتتون رو
چوبها هم خیلی خوب انتخاب شده بود
سلامسلام
دیسکسهای فوق العاده زیبایی دارید
عکاسیتون هم عالیه
تبریک عرض میکنم واقعا لذت بردم
ممنونم از لطفتون . من همیشه از دیدن دیسکس های شما لذت میبرم.
سلام ممنونم در مورد نور از led استفاده می کنم کود هم مولتی پتاسیم و آهن با دوز روزانه.دیسکسا خیلی خوبند
سلام ممنونم از لطفتون . راجب سنگ چوب هیچ وقت به قصد خرید سنگ و چوب جایی نرفتم ولی هر وقت سنگ یا چوبی رو که میخوام میبینم میگیرم میزارم کنار. معمولا لابلای بارها سنگ و چوب های خوبی میتونیم پیدا کنیم.سلام دوست عزیز
واقعا هنرمندانه بود و حرف نداشت ... خیلی باسلیقه هستید..که در اکواریوم داری این از همه مهم تر هست
فقد میخواستم بپرسم سنگها و چوبهاتون رو از کجا تهیه میکنید
مخصوصا سنگ خاکستری تانک پلنتتون رو
چوبها هم خیلی خوب انتخاب شده بود
Rili shrimp این نژاد واقعا مورد علاقه منه و بیشتر از 2 سال رو اصلاح نژادشون دارم کار میکنم و میتونم بگم تغییر رو نسبت به نسل های قبل مشاهده میکنم.
![]()
سلام :
بسیار زیبا هستند از دیدنشان بسیار لذت بردم دست شما درد نکنه اگر ممکن هست عکسهای بیشتری از این شریمپها بزارید
سلام ممنونم از لطفتون تقدیم به شماسلام :
بسیار زیبا هستند از دیدنشان بسیار لذت بردم دست شما درد نکنه اگر ممکن هست عکسهای بیشتری از این شریمپها بزارید
![]()
عکس دومیه عجب میگوی خوشگلیه اونا تو شکمش زردا تخمن؟
سلام میگو های بسیار زیبایی دارین بابت نگهداری از این موجود زیبا به شما تبریک میگم فقط جسارتا دو سئوال از خدمت شما داشتم اول این که برای تغذیه ممنون میشم بفرمایید از چه غذایی استفاده میکنید و دیگر این که چه مدت زمان طول میکشه تا نوزاد میگو در تانک شما به اندازه یک میگو بالغ برسه چون بنده هم از این مخلوق زیبا نگهداری میکنم ولی در زمینه تغذیه کمی در انتخاب غذای مناسب مشکل دارم.با تشکر
با سلام// میگوها خیلی سرحال و خوبن / پست 35 اون گیاه ظریف که حلزون کیلر بهشون چسبیده چیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.