اینجا اطلاعات خوبی دارهسلام دوستان من تجربه خودم رو که الان حدود 1 ساله در مورد کنترل سطح اب دارمو میگم
من یه شناور مخزن اب سرد کن خریدم به قیمت 7 هزار تومان بعد یه تیکه شیشه 10*10 دادم بریدن روشم یه سوراخ زدن بعد شیشه رو با چسب اکواریوم تو خونه اخر سامپ یه کنج با فاصله 10 سانتی اب چسبوندم و شناور رو سر جاش بستم و شیلنگ دستگاه ار او رو هم بهش وصل کردم الان یک ساله داره خوب کار میکنه
الان برای همه سوال پیش میاد شناور رو از کجا خریدی ؟
تو نواب این شناور هست ولی قیمتا خیلی فضاییه
کاری که من کردم این بود تو گوگل سرچ کردم و یه شرکت که از این اب سرد کن ها میفروشن پیدا کردم تماس گرفتم گفتم ما از این مخزن ها داریم و شناورش شکسته بعد رفتم و یه شناور ازشون خریدم.
http://www.parsipet.ir/thread21326.html
ویرایش توسط farbodb : 25th June 2014 در ساعت 04:04 PM
سلام دوستان
کسی از کنترل سطج خوبی که امتحانشو پس داده باشه داره استفاده میکنه؟البته قیمتش نمیخوام زیاد دربیاد برام.
اگرم دست سازم باشه مشکلی نیست.
ممنون
کسی آموزش ساخت کنترل سطحو بلده؟ یا میشه بیرون پیدا کرد آمادشو فقط قیمتش پایین دربیاد.
ممنون
سلام دوست عزیز
توی صحبتهای دوستان چند مدل ذکر شد و چون این بخش یعنی اضافه کردن اب تبخیر در لحظه امری حیاطی در اکواریوم ابشوره به نظر من اگر هم هزینه منطقی در این مورد داشته باشید ضرر نخواهید کرد . من خودم الان نزدیک 3 سال از یک نوع کنترل سطح ساخت داخل استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی با اون نداشتم قیمتش در مقابل خدمتش ارزش منده من تهیه کردم محل فروشش رو برای شما توی پیغام خصوصی ارسال می کنم اگر هم شد یک عکس اینجا قرار میدم
ویرایش توسط kambiz.adnani : 8th September 2014 در ساعت 12:50 PM
با درود خدمت همه دوستان، سروران و عزیزان
دوستان کسی تونسته دستگاه کنترل سطح الکترونیکی درست کنه؟
یکی از دوستان نواب داره ولی قیمتش به نظر من خیلی بالاست ...
با سلام منم توی نواب دیدم که اندازش کوچیک بود با قیمت ۹۰۰۰۰ بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من دارم روی یه کنترلر سطح اب الکترونیکی کار میکنم اگه درست کردم و تست کردم خوب جواب داد میتونم برای شما هم اونو تهیه و درست کنم با قیمت خیلی خیلی مناسب.
ممنون![]()
سلام دوست عزیز
من خودم از این کنترل سطح آب های الکترونیکی دارم، اصلا کیفیت لازم رو ندارن
بهتره از نوع مکانیکی یا الکترونیکی های اروپایی استفاده بشه در وقت و هزینه مالی صرف جویی میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.