نمیدونید با چه هیجانی داشت استخوانرو میجوید اما تا دوربین و دید ...کاملا از رو چشماش بقیه ماجرا معلومه نه؟؟!!!!![]()
نمیدونید با چه هیجانی داشت استخوانرو میجوید اما تا دوربین و دید ...کاملا از رو چشماش بقیه ماجرا معلومه نه؟؟!!!!![]()
از ریخت سبزیا معلومه که مورد چه حمله ای قرار گرفته بودن!!!![]()
انقدر علاقه به علم آموزی تو این بچه زیاده که یه خودکار سالم نداریم و منم باید برم تو اتاق یواشکی درس بخونم
![]()
چه فعاله این آقافندق..حالا طوطی من از استخوان می ترسه
خیلی خوبه که می خوره..خیلی نانازه![]()
سلام
تبریک میگم ماشالله چه سر حال هست،،،این ملنگوی شما چه چیزای میتونه یادبگیره؟
واقعا فعال مال یه لحظش این بچه ما از هیچی نمیترسه دیشب مهمونی بودیم اونا فنچ داشتن به زور ما رو وادار کرد که در قفس اونا رو باز کنیم بره تو بعدم رفت صاف نشست روی جای ارزنای اونا و شروع کرد به خوردن اونا هم میومدن حمله میکرد سمتشون هر چند که اخر سر اون 2تا همدست شدن زدنشاما از رو نرفت که این که یه لحظه تو قفس خودش نمیمونه و خودش و به در دیوار میزنه اخر به زور اومد بیرون شایدم جلو اونا حس عقاب بودن بهش دست داده بود
![]()
سلام ممنون
این بچه ما فعلا که کوچیک اما دارم باهاش حرف زدن تمرین میکنم و شیرین کاریایی مثل بای بای کردن یا رقصیدن فکر کنم بتونم یادش بدم
مثلا الان میدونه من هر وقت دهنم تکون میدم دارم چیزی میخورم میاد روی سرم میشییه دولا میشه توی صورتم یا از روشنم سعی میکنه دهن منو باز کنه ببینه چی دارم یا جای یخچال و کامل میدونه تا درش باز بشه میپره میاد رو سر من که سرک بکشه
و یه کار جالبش که جدیدا میکنه اینه که تا من روسری سرم میکنم میدونه که من میخوام برم بیرون و این باید بره تو قفس واسه همین در میره رو بلندترین جای خونه میشینه فکر کنم خیلی باهوشه نه؟؟؟![]()
ممنون کلا خیکی مراقبم چون واقعا هر کاری ازش بر میادیه روز یه کم حواسم پرت شد تمام مدارک ماشین جویده بود اگر عکس کتابام بذارم واستون کلی دلتون واسم میسوزه
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.