علی جان
خیلی ناراحت شدم
انشالله دباره ردیفش کتید و یه تانک عالی در بیاد ازش
علی جان
خیلی ناراحت شدم
انشالله دباره ردیفش کتید و یه تانک عالی در بیاد ازش
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 2nd August 2013 در ساعت 02:24 AM
حیف شد ایشالله که دوباره راه اندازی کنید از دفعه قبلشم بهتر
موفق باشید
آقا واقعا نارحت شدم حیف شدن واقعا قشنگ بودن انشالله دیگه ازین اتفاقا نیوفته
منم اسبکم چند روز پیش مرد انقدر گیر کرد به لوله خروجی![]()
آقای نوروزی عزیز منم خیلی از این اتفاقی که براتون افتاده ناراحت شدم یه جورایی آینده خود منه
چون من در ماه دوهفته خونه هستم و همیشه توی تصوراتم همین صحنه هست
امیدوارم برای هیچ کس پیش نیاد
شما هم یکی از مدیران خوب و پیگیر این سایت هستین ، انشاءالله که دوباره روحیه بگیرین و با قدرت شروع کنید
خیلی ممنون دوست عزیز
من سعی کردم همه چیز مهیا باشه ، آب ro رو با 15 متر شلنگ بردم تا با شناور آب تانک همیشه فول باشه ، کنترلر دما گذاشتم تا دما ثابت باشه ، غذا ریز گذاشتم تا همیشه غذای ماهیها مهیا باشه ولی هرچی قسمت باشه همون میشه که فیوز بپره و ماهیها طلف بشن
خیلی جالبه که ریفها بهشون شوک وارد شده ولی همشون زنده موندن به غیر شقایق صبا
سلام ببخیشید آقای نوروزی رفیجیوم شما واتر پمپ نداره؟؟؟یعنی ورودیش مستقیم از اورفلو تغذیه میشه؟
من میخوام آب رو ورودی رفو از اورفلو بگیرم بعدش خروجیشو بندازم تو خونه اول روی پد ها خووبه اینکارو کنم یا نه؟؟؟البته ورودی رو با شیر فلکه کنترل میکنم.
ممنون
سلام
یه مدت واترپمپ نزاشته بودم بعد شش ماه کل رف رو لجن پوشوند شنهاش رو هرچی میشستم تمییز نمیشد و دوباره واترپمپ گذاشتم
آب ورودی به رف حتما باید از روی پد رد بشه که جرم اون گرفته شه حالا یا باید تو خود رف یه تیغه بزارید و توش رو پد بزارید و مستقیم از اورفلو آب رو بگیرید و یا تو خونه مدیا یه واترپمپ کوچیک بزارید که قبلا آب از روی مدیا رد شده باشه
سلام دوستان
بعد تلفاتی که خوردم تانک رو گیاهی کردم و در تانک گیاهی بعد دوسال تا سه سال باید بسترش عوض بشه و الان حدود یه سالش گذشته و دوباره بعد اون مدت میخوام دوباره آب شورش کنم و از الان میخوام شروع کنم به خرید لوازم
با توجه به بحث سامپهای جدید بهترین مارک اسکیمر که تو بازار موجوده چیه ؟
میخوام از اسکیمر و واتر پمپ و نمک شروع کنم کم کم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)