جناب رضایی سلام.تبریک بنده رو بپذیرید به خاطر زیباییهایی که باتجربه خودتون به نمایش میگذارید.به قول دوستمون چیزی جز این از شما انتظارنمیره.
موید باشید
جناب رضایی سلام.تبریک بنده رو بپذیرید به خاطر زیباییهایی که باتجربه خودتون به نمایش میگذارید.به قول دوستمون چیزی جز این از شما انتظارنمیره.
موید باشید
استاد رضايي شما كه ميگي به بچه هاي سايت نميفروشي لا اقل چندتا ديسكس هديه بده بهمون.اين عكسارو ميزاريد خب آدم دلش ميخواد.مخصوصا اون بلوها...خيلي عالي هستن
سلام . این نظر لطف شماست ولی آن چنان ماهیهای زیبایی هم که می فرمایید نیستند به پای ماهیهای خیلی از دوستان نمی رسند . ولی در مورد سورپرایز بله دارم ولی انشا ا... بعد از مسابقهسلامی گرم خدمت استاد رضایی عزیز
اول تشکر می کنم بابت تصاویری که گذاشتید مخصوصا اون جفت بلو دایمون که خیلی زیبا هستند
بچه ها اقا ی رضایی کم کم داره عکس دیسکس های حرفه ای شو رو میکنه البته این فکر کنم یه چشمه ی کوچیکش بود شنیدم یه سری داره که اگه بچه های فروم ببینن همون جا در جا می زنناستاد رضایی همه منتظر یه سورپرایز هستنند...
باتشکر مصطفی
سلام . کناری دوک به نظرم ترکیب نئون بلو و بلو تورکواز هست . اون یکی هم که بلو دایموند هست . در مورد اولی اطمینانی کامل ندارم والی این چنین به نظر میاد .
سلام . بینهایت ممنون
سلام . استاد همه ی دیسکس های من متعلق به دوستان هست . در خدمت همتون هستم .
سلام استاد:
اون عکس اول که جفت بلو هستند فوق العاده هستندو بسیار زیبا بی نهایت ممنون
سلام خدمت آقای رضایی ،دوست گرامی
اون جفت بلو واقعاً زیبا هستند
منتظر سور پرایز شما هستیم
موفق باشید
اقا واقعا حرفه ای کار کردن جناب رضایی روی تک تک سلول دیسکس هاشون تاثیر مثبت گذاشته
استاد سوپرایز رو رو کن تا من کور نشدم جلوی این کامپیو تر![]()
من نمیدونم این عکسا اینه سوپرایز چیه ؟![]()
جناب رضایی دوباره سلام
من خیلی کمرنگ وسیاه سفید از یه عکسی که تحت عنوان دیسکس بوفالو تو یکی از سایتا گذاشتید یادمه میشه اون عکس رو تو این سایت هم بزارید
اگر اشتباه میگم پیشا پیش معذرت![]()
سلام دوست عزیز ، من از این تانک چند سال پیش توی سایتی عکس این تانکو کپی کرده بودم و از تماشای عکسش لذت میبرم چه برسه به این که شما از نزدیک به قول معروف حالشو میبردین ، شما با تانکتون رلکس میکنی ما با عکس تانکتون ، ضمنا ماهیهای بسیار زیبایی دارین و بخصوص او جفن آبیتون که متاسفانه آبی پیش من اومد نداره و همیشه متاسفانه تلف میشن تبریک تبریک تبریک
سلام
بسیار زیبا و سرحال هستند . ماشاالله. دست شما درد نکنه دکتر جان.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.