سلام
اول از همه تانک بسیار زیبا همراه با دکور زیبا من که خیلی خوشم اومد مبارکت باشه فقط سعی کن اون یه مقداری کسری اب که فکر کنم تا زیر بر چسب اومده رو پر کنی تا نمای بهتری داشته باشه
در مورد دیماسونی کم رنگ تر بودن می تونه دلیل بر ماده بودن ماهی باشه ماهی ماده بدنی کمرنگ تر و براغی کمتری نسبت به ماهی نر داره همچنین استرس هم می تونه عاملی بر رنگ ماهی داشته باشه
در مورد چربی سطح اب عوامل متعددی می تونه داشته باشه از قبیل غذا و خود اب و وسایل داخل تانک و همچنین فیلتراسیون که می تونی با سیفون از بالای تانک این مقدار رو کاهش بدی ولی من تا حالا ندیدم برای ماهی مشکلی پیش بیاره
موفق باشی
آقا خیلی ممنون لطف ذارید شما
در مورد کسری آب به طور متوسط هر هفته همین مقدار آب کسر میکنه منم جایگزین میکنم
یه مدت فکر میکردم تانک سوراخه این میزان کم میکنه بعد هرچی گشتم نشتی پیدا نکردم جالب اینه تا همینجا هم فقط کم میکنه
ولی در اسرع وقت دوباره جایگزین میکنم
در مورد دیماسونی فکر کنم همون ماده باشه چون تنها ماهی که رنگش کمه همینه استرس هم که اینا اصلا نمیدونن چیه چون تانک تو اتاق منه و خیلی حواسم بهشون هست
چربی با توجه به غذاهایی که بهشون میدم و وسایلی که توی تانک دارید میبینید فکر میکنید کدوم باشه ؟؟
من خودم فکر میکنم فیلترم ضعیفه![]()
کم کردن اب سطح تانک از گرمای محیط یا خود اب هستش که می شه با پوشاندن سطح تانک اونو به حداقل رساند
چربی هم می تونه از اب منطقتون باشه با سیفون و استفاده از تصفیه مناسب می تونی به حداقل برسونی
آقا ممنون سعی میکنم این هفته دو بار سیفون 30% داشته باشم ببینم حل میشه یا نه
امروز صبح نیم ساعتی آکواریوم تو نور خورشید بود ماهیام خیلی علاقه نشون دادن و همشون تو این نقطه جمع شده بودن بعدم میرفتن و هی میومدن
واسم جالب بود که انقدر علاقه نشون میدادن چندتاشون اصلا کنار نمیرفتن از اون نقطه
رنگاشون زیر نور آفتاب واقعا درخشان بود
تنها ماهی که اصلا علاقه نشون نداد و سریع رفت اونور تانک روح سیاه بود
اینم چندتا عکس از اسن دوستان آفتاب دوست
دیماسونی
![]()
اینم زرد کهربایی
اینم اسمشو نمیدونم
![]()
تبریک می گم عکسهای زیبابی انداختی خوب معلومه دیگه طفلکی ماهیا از بس تانکشون تاریکه یکم نور که دیدن ذوق زده شدن تانکت واقعا زیباست و من علاقه زیادی به این نوع چیدمان و نور دهی دارم امیدوارم همیشه از داشتنش لذت ببری
مرسی از لطفت
ولی اینا زیاد تو تاریکی نیستند آک دو تا مهتابی داره که بیشتر مواقع روشنن
الانم دارم سیستم نوری جدیدی واسشون تهیه میکنم
چه عکسای زیبای گرفتید از آکواریمتونعالیه .
من برای آگهی مسابقات همیشه تو سایتهای خارجی دنبال عکس خوب میگردم . این چند روزه اینقدر عکسای زیبا از آکواریوم دیدم تو فروم ، که تصمیم گرفتم در آینده هر مسابقه ای بخوایم بر گزار کنیم برای آگهی از عکس بچه های سایت خودمون استفاده کنم البته با اجازه صاحبای عکس .
تبریک مگم واقعا خیلی زیباست . سعی کنید همیشه از این عکسا بذارید برامون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)