فرمایش سرورم عزیزم جناب آقای بابک رو به دیده منت می پذیرم ولی به شخصه تا کنون از محصولا ت سطلی تترا استفاده نکردم و تا کنون از قوطی ها کویچک و بزرک و متوسط اون استفاده کرده ام ب من قصد تعریف یا تبلیغ تترا رو یا محصول دیگه ای رو ندارم و نداشتم فقط چون سالهاست از این محصول استفاده کرده و راضی هستم میخواستم به دوستان تازه کارمون بگم که زیاد در قید بند مارک و قیمت بالای برخی از مخصولات گرانولی نباشند من از تترا استفاده کردم و راضی هستم ممکنه تقلبی باشه ولی من جواب گرفتم
امیدوارم این پست باعث ناراحتی کسی نشده باشه
ارادتمند -امیر
سایش عزیز اتفاقا منهم خیلی به مارک تترا علاقه دارم و بازم به ماهیام خواهم داد فقط خواستم بگم من هم از این دفعه فقط قوطی دار اون رو میخرم چون هنوز به نظرم با استانداردها منطبق هست من نه تنها از شما ممنونم خیلی هم خوشحالم که این موضوع رو گوشزد کردید منم میگم تترا بسیار غذای عالی هست ولی در موردی که گفتم این مسئله پیش اومد منم جز تترا مارک دیگه ای رو نمیپسندم
ویرایش توسط B@B@K : 29th August 2013 در ساعت 12:20 PM
فقط یه چیزی برام مثل روز روشن هست اون محصولاتی که وارد ایران میشه با همون محصولاتی که به سایر کشور ها صادر میشه متفاوت هست بطور مثال محصولات ورزشی خصوصا نایک و آدیداس اکثر محصولات نایک و آدیداس که وارد میشه روش زده چین ولی همون محصول در کشور دیگر رو مثلا زده هندوراس ویا جاهای دیگه ولی دو محصول عین هم هستند و دقیقا دیدم که کیفیتشون فرق داره گرچه هردو از نمایندگیهای معتبرشون تهیه بشه
ویرایش توسط B@B@K : 29th August 2013 در ساعت 12:29 PM
فرمایش شما صدردرصد درسته هست نه تنها در برند های ورزشی بلکه در کلیه لوازم خانگی و حتی خودرو ( اگر از راه قانونی وارد کشور شوند ) کیفیت و آبشنهای اون با محصولاتی که به دیگر کشورهای مخصوصا اروپا و امریکای شمالی صادر میشه متفاوت هست
جالبه که عرض کنم که محصولات چینی در 13 گرید کیفیتی متفاوت (اگر درست در خاطرم باشه ) تولید میشند که گرید درجه 7 به بعد اون وارد ایران میشه گرید 1 الی 3 مخصوص اروپا و امریکا و خود چین هست
حالا غذا دیسکس بیچاره چه بلای سرش می یاد خدا می دونه
دوستان اگه بخوایم از خارج از کشور برامون بیارند کدوم محصول تترا پیشنهاد میکنید؟ منظورم غذا واسه دیسکسه و البته چون مسافر میخواد بیاره حداکثر 1 ظرف 3 کیلویی میخوام بگم بیاره. پریما خوبه یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
سلام . اما از دست این بابک عزیز و سایش عزیزم . آقا گیجم کردید ................... بالاخره این ماجرای 3 کیلو یا 4 کیلو چی شد ؟*یعنی میگید انها هم تقلبیه .... ؟*+
آخه یه خاطره می گم با یک مطلب .....
روزی یه دانشجومو آوردن به آموزش منم اونجا بودم تو درس مخابرات 1 تقلب کرده بود آموزش گرفته بودش . از شانس من پسر دوست من بود مجبور شدم واسطه بشم که صورت جلسه نکنن . حالا نکتش اینجا بود که تقلبی که نوشته بود تایپ شده ی مطلب کتاب بود بعد چندین بار ازش کپی با زوم 50 ٪ گرفته بود اسکن کرده بود پر رنگ کرده بود و .... بهش گقتم آخه پسر جون این وقتو می ذاشتی درس بخونی که راحتتر بود چرا اینهمه خودتو ازیت کردی ... گفت به خدا راستی میگید ....
می خوام اینو بگم اگر منظورتون تقلبی بودن اونها هست به نظرتون کسی که چنین عالی کپی می کنه نمی تونه محصول شبیه به همون رو تولید کنه !* ؟ جالب تقلبی برخی اجناس خوش کیفیت تر از خود اجناس هم بوده . روی واردات من کاری ندارم چون تخصص وارد کردن قطعات الکترونیکی بوده زمانی فقط یه کوچولو بگم که اجناسی که وارد ایران میشه درجه 6 یا 7 نیستند ما خودمون به عنوان وارد کننه اونو می خوایم و سفارش میدیم اونها هم همونو می فرستند . درجه یک بخوایم درجه یک می دن . بنا براین بیچاره ها رو مقصر ندونیم .
من خودمم تترا استفاده می کنم . البته این به این معنی هم نیستا که 20 نوع غذا اینجا هست و من تترا رو انتخاب کردم . این شانسو تهرانیای عزیز دارند ولی من اینجا فقط همین تترا و سرا رو دارم و همونو هم صرف می کنم از نتیجه هم راضی بودم .
راستی حالا ول کنید اینو چرا 4 کیلو کرده این غذا رو یعنی دلش سوخته به حال خریدار !!!![]()
ویرایش توسط B@B@K : 29th August 2013 در ساعت 08:25 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)