ماده از این بزرگتر اقا ناصر
ببین من الان یک ماده دارم هر نری که پیشش مینداری رو در حد مرگ میرنه اما وقتی دو روز مونده به تخم ریزی نر پیشش میندازی بدون حتی قفل کردن دهان جفت می خوره امتحان این روش رو البته اگه نر هم سایز یا بزرگتر از ماده است
ماده از این بزرگتر اقا ناصر
ببین من الان یک ماده دارم هر نری که پیشش مینداری رو در حد مرگ میرنه اما وقتی دو روز مونده به تخم ریزی نر پیشش میندازی بدون حتی قفل کردن دهان جفت می خوره امتحان این روش رو البته اگه نر هم سایز یا بزرگتر از ماده است
اقا مصطفی این ماده ،در حدود ۵ ماهه دست من هست و رشد اش زیاد نبود ،همون فرم مونده، هداش بزرگتر شده ،، دست صاحب اول اش که بود، یارو فکر میکرد نره ، وتنهایی نگهداری میشد،،خلاصه میخواستم بگم ،تا بیاد دست من برسه هرگز جفت نخورده بود ،حالا و اقعا سرکش هستش، ،،باشه چسم این روش رو هم امتحان میکنم
فلاور باکس گلدن بیس،،،دوستان یک هفت هشتا فلاور هم مونده عکس اش رو بزارم به مرور زمان عکس میزارم![]()
کلاس ماهی های دیگه ات رو ناصر جان با این ماهی اوردی پایین
ماهی بد نیست ولی خوب ماهی دیگه ای که داری یه چیزه دیگه هستند
اره بعضی وقتها هم کار دل
باورت نمیشه یه فلاور داشتم اگه مجانی به کسی میدادی برنمیداشتش ولی عاقشقش بودم![]()
سلام دوستان تغیرات این گلدن باکس ،،بعد از اضافه شدن غذای اسپکتروم
![]()
سلام عکس داغ رسید
فلاور بلو دایموند
فلاور ماده رو جدیدان باز جفت انداختم
![]()
سلام فلاورهای زیبایی دارید تبریک میگم نمی دونم این فلاور چیه داره که هنوزهم که هنوزه و با وجود اینکه دیگه دو و سه سالی میشه که فلاور ندارم ولی تمام فامیل و اشنا ها هر وقت صحبت از اکواریوم و ماهی میشه میگند ماهی فقط اون ماهی که داشتی سرش قلومبه بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.