شما فقط تو روز نور دهی میکنی؟ تایم نوردهیتون چقدر هستش؟
شما فقط تو روز نور دهی میکنی؟ تایم نوردهیتون چقدر هستش؟
احمد جان اشتباه تایپی بود ...
24 ساعته رو شنه ... 2 تا لامپ مهتابی زیر کابینتیه که یکی سفید و زرد وهر کدوم 10 واته .... که به زودی یه زرد دیگه اضافه میشه ...![]()
سلام دوستان عزیز ...
35 کیلو لایوراک به تانک اضافه شد ... از پویا علیزاده (نمایندگی مرکزی دلتامارین)
1 متر ال ای دی ابی18 تایی هم به نور تانک اضافه شد ...
ماهی هم فقط یه روباه وشاه بلنی .. کلارکی و جراح قهوه ای رو فروختم ... ( بزرگ شده بودن و قلمرو طلب )
ats رو جمع کردم (به علت رسیدگی زیاد ) ویه رفیجیوم در خونه اخر سامپ زدم ...
ادامه دارد...![]()
تصاویری از رفیجیوم ...که 50 لیتری با 2 لامپ کم مصرف سفید وصورتی 18 واتی ... گیاه انگوری ..
که از مانی در نواب گرفتم ...
ولایوراکها در نمای نزدیک ...
ادامه دارد ...![]()
نیترات 50
فسفات زیر 5
kh 10
ph 8.4
شوری 20
دما 27 الی 28
منتظر نظرات سازنده شما عزیزان هستم ...
تشکر .........
![]()
سلام اقای رضا زاده عزیز
دلمون براتون تنگ شده بود
مبارکه اقا
لایو راک واقعا معجزه آب شور هستش علاوه بر فواید بسیار زیادی که بودنش تو تانک داره نمای تانک رو هم بسیار زیبا می کنه
چینش لایو راکتون هم به نظر خیلی خوب و حرفه ای میاد
این تانک قراره فیش انلی باشه یا تانک ریف؟ سیستم نورش قراره همین باشه یا در حال تغییر هستش؟!
سلام جناب بهمنش عزیز ...
سپاس از لطفتون ...
در مورد لایوراک حق با شماست ... واقعا لایوراک خوب خیلی تاثیر میذاره ...
خودم فکر نمیکردم اینطوری بشه ... اگر چیدمان زیبایی داشته باشه به خاطر استفاده از نظرات اساتید دلسوزی مثل شما و دوستان دیگه در این سایت و بچه های خوب نیک و دلتاست ...
جا داره از پویا علیزاده عزیز که به بنده لطف داشتن و لایوراکهای خوبی رو برام تهیه کردن هم تشکر کنم ...
در مورد اینده هم نظرم اینه که ماشروم اضافه کنم ...
نور تانک هم یک مهتابی سفید 12000 کلوین فیلیپس ویک مهتابی اکتنیک فیلیپس و 18 ال ای دی 1 وات استفاده شده ....
به نظرتون کافیه ...؟
در مورد وارد کردن ماهی چه پیشنهادی دارید؟ ( اولویت )
ممنون از توجه تون .![]()
جناب رضا زاده همش حاصل زحمات صبر و حوصله خودتون هستش انشاالله که روز به روز بهتر بشه
سیستم نور بسته به حجم تانک ارتفاع تانک و ریف هایی داره که قصد نگهداریش رو دارید تعیین میشه معمولا قدیما میگفتن بهتره برسونیدش به 1 وات به اضای هر لیتر
در مورد ماهی هم که خودتون دیگه استاد هستید اول از ماهی های مقاوم تر میتونید شروع کنید بعد کمکم برید به سمت ماهی های حساس تر خوب معمولا همه اول میرن سراغ دلقک ماهی ها که میتونه گذینه خوبی باشه!
موفق باشید و پیروز
نیترات 20
فسفات نزدیک صفر
سختی 10
شوری 20
دما 28
![]()
خیلی قشنگ تانکتون فقط یک سوال رفیجیومتون تو سامپه یا اکش سوا وبا لوله بهم وصل شده؟
بعد اون نور برا مدیا ضرر نداره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)