این گیاهی که برایه رف تهیه کردین گیاه زیاد مناسبی نیست و از رشد خیلی کمی برخورداره و خیلی هم زود از بین میره
اگه از انگوری سبز برایه رفیجیوم استفاده کنید گیاه مناسبتری هست یا هالمیدا که این گیاهم خیلی مناسبه برایه رفیجیوم
این گیاهی که برایه رف تهیه کردین گیاه زیاد مناسبی نیست و از رشد خیلی کمی برخورداره و خیلی هم زود از بین میره
اگه از انگوری سبز برایه رفیجیوم استفاده کنید گیاه مناسبتری هست یا هالمیدا که این گیاهم خیلی مناسبه برایه رفیجیوم
ممنون مهدی جان میدونم گیاه گیر نیاوردم امگوری مجبور شدم اینو تو رف بزارم ایشاالله هفته آینده میام تهران میگیرم نظرت در مورد چیدمان سامپ چیه همونطور که گفتی عوض کردم
من باشم تو این جور مواقع اصلن خرید نمیکنم و میزارم بمونه تا اون چیزی که مناسبه رو بخرم
سامپ هم خیلی خوب شده و خونه اولو سعی کن فقط از فیلتر وول استفاده کنی بقیه فیلترهایی
که به این منظور هستن از راندمان مناسبی برخوردار نیستن
سلام دوستان
تانکه من خونه آخرت ماهیها شده هرچی میندازم جدید بعد از 24 ساعت میمیره ایت هفته 1 جراح یک بایکالر یک ستاره تمام پارامترها غیر از فسفات خوبه ph تانک هم یه کم رفته بالا جک و جونوری فکر نکنم تو تانک باشه کسی چیزه یه زهنش نمیرسه ؟ برای ضد عفونی تانک داروی داره یا باید یو وی بگیرم یا کامل آبه تانکو عوض کنم ؟
آخرش انگوری هک پیدا کردم مکمل آهن و منیزیوم کافیه
در ضمن دوتا دلقک و یه ماشروم و یه بابل دارم تو تانک که کاملا" سرحالند ماشروم هم تکثیر شده
ممنون
من فکر کنم شوری و سختی آبت بالاس اینها رو هم یک تست بزن تو آب به آب کردن هم خیلی دقت کن ایشالله حل میشهسلام دوستان
تانکه من خونه آخرت ماهیها شده هرچی میندازم جدید بعد از 24 ساعت میمیره ایت هفته 1 جراح یک بایکالر یک ستاره تمام پارامترها غیر از فسفات خوبه ph تانک هم یه کم رفته بالا جک و جونوری فکر نکنم تو تانک باشه کسی چیزه یه زهنش نمیرسه ؟ برای ضد عفونی تانک داروی داره یا باید یو وی بگیرم یا کامل آبه تانکو عوض کنم ؟
آخرش انگوری هک پیدا کردم مکمل آهن و منیزیوم کافیه
در ضمن دوتا دلقک و یه ماشروم و یه بابل دارم تو تانک که کاملا" سرحالند ماشروم هم تکثیر شده
ممنون
ایشاالله که مشکلتون حل بشه اما به نظر من تو خرید ماهی باید خیلی دقت کنید از جایی که من خرید میکنم شرایط اب تانکش اصلا خوب نیست اما تلفاتش خیلی کمه موفق باشید
تانک زیر نور ال ای دی
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.