من یه جفت بلدرچین دارم که روزی یه تخم میکنه ، ولی روش نمیخوابه ، چی کار کنم که روش بخوابه؟
من یه جفت بلدرچین دارم که روزی یه تخم میکنه ، ولی روش نمیخوابه ، چی کار کنم که روش بخوابه؟
بلدرچین های منم همین طورن
یجا خوندم که بلدرچین های پرورشی رو تخمشون نمی خوابن
یا باید با دستگاه جوجه کشی تخم ها رو به جوجه تبدیل کرد یا باید بندازیشون دور تخم هارو چون نطفه دار هستن قابل خوردن نیستن
بلدرچین های پرورشی معمولا کرچ نمشن مگر اینکه شرایط طبیعیشون و براشون مهیا کنید که تقریبا غیر ممکنه...
در مورد اون تخم نطفه دار هم که گفتین قابل خوردن نیستن شما از کجا این مطلب و خوندین؟؟
برادر من این حرفها چیه ؟ شما بخور با مسئولیت من!!
تخم نطفه دار فقط در یه صورت منع مصرف داره و اونم بیشتر در فصل گرما هست.. چون بر اثر گرما ممکنه جنین تشکیل بشه و به اصطلاح تخم خون بیفته که در این صورت میگن مصرف نکنین ولی اگر تخم مطمئنا سالم هست با خیال راحت مصرف کنید که یکی از بهترین و مقوی ترین غذاهایی هست که گیرتون میاد
نه منظورم من اون تیکه بود که یجا خوندم رو تخم نمی خوابنبلدرچین های پرورشی معمولا کرچ نمشن مگر اینکه شرایط طبیعیشون و براشون مهیا کنید که تقریبا غیر ممکنه...
در مورد اون تخم نطفه دار هم که گفتین قابل خوردن نیستن شما از کجا این مطلب و خوندین؟؟
برادر من این حرفها چیه ؟ شما بخور با مسئولیت من!!
تخم نطفه دار فقط در یه صورت منع مصرف داره و اونم بیشتر در فصل گرما هست.. چون بر اثر گرما ممکنه جنین تشکیل بشه و به اصطلاح تخم خون بیفته که در این صورت میگن مصرف نکنین ولی اگر تخم مطمئنا سالم هست با خیال راحت مصرف کنید که یکی از بهترین و مقوی ترین غذاهایی هست که گیرتون میاد
خوب منظوره منم همینه دیگه
سلام
دوست عزیز کلا پرندگانی که توسط ماشین های جوجه کشی بار اومدن رو تخم نمیخوابند خیلی بندرت پیش میاد که کرچ بشند.ضمنا بلدرچین طبیعت وحشی داره مثل مرغ نیست که بعد از چند مدت تخم گذاری رو تخم ها بخوابه.تا خود پرنده نخواد نمیشه کاری کرد.
سلام دوستان من تعدادی بلدرچین دارم. اولا از مطالب کامل و خوبتون تشکر میکنم. بعد هم تقاضا دارم در مورد غذای مناسب اونها به من اطلاعات بدهید. لطفا یکی جواب بده. به من گفتن دونه پارس باید بخورند میخواستم بدونم چیز دیگه ای هم میتونن بخورن؟ اگه تو حیاط آزاد باشندکلاغ میتونه اونها رو ببره؟ممنونم.![]()
سلام دوستان من تعدادی بلدرچین دارم. اولا از مطالب کامل و خوبتون تشکر میکنم. بعد هم تقاضا دارم در مورد غذای مناسب اونها به من اطلاعات بدهید. لطفا یکی جواب بده. به من گفتن دونه پارس باید بخورند میخواستم بدونم چیز دیگه ای هم میتونن بخورن؟ اگه تو حیاط آزاد باشندکلاغ میتونه اونها رو ببره؟ممنونم.
سلام
منم قبلا یدونه داشتم. براش همین دونه پارس میگذاشتیم میخورد.
توی حیاط نگذاریدش که مطمعنا کلاغ یا پرنده های شکاری دیگه میبرنش. مثله جوجه ما که از توی بالکن برد
ممنون عزیزم که به سوال من توجه کردید
اما بجز این دونه چیز دیگه ای هم میتونن بخورن؟ فکر میکنم بلدرچینای ما ضعیف هستن برای تقویتشون چکار کنم؟دوتاشون پرواز کردن و رفتن دو تا بخاطر بیماری مردن.
چهارتای دیگه دارم که دوست دارم تخم بگذارند. اگر کسی اطلاعات یا تجربه ای داره ممنون میشم کمک کنه.![]()
ممنون عزیزم که به سوال من توجه کردید
اما بجز این دونه چیز دیگه ای هم میتونن بخورن؟ فکر میکنم بلدرچینای ما ضعیف هستن برای تقویتشون چکار کنم؟دوتاشون پرواز کردن و رفتن دو تا بخاطر بیماری مردن.
چهارتای دیگه دارم که دوست دارم تخم بگذارند. اگر کسی اطلاعات یا تجربه ای داره ممنون میشم کمک کنه.
من که خودم تجربه تکثیر ندارم ولی یکی دو تا از بچه های فروم هستند که این کارو انجام میدن ولی متاسفانه مدتیه که سر نزدن به اینجا
فکر میکن گندم خیس خورده . برنج و چیزایی که به مرغها میدن رو میتونی بهشون بدی
گندم خیلی مقوی هست
از بقیه چیزاش اطلاع چندانی ندارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.