آقا حامد امکانش که هست من تاحالا امتحان نکردم ولی من فکر کنم منظورت رو فهمیدم میخواهی چیکار کنی اون قسمتی که نور زیاده میخواهی گیاه بذاری ؟بابک جان یه سوال دیگه .. فکر کنم دیگه یه پای ثابت این بخشها به زودی خودم باشم..
طول 130 رو میشه t5 زیر کابینتی رو طوری تنظیم کنیم که نصف نور زیاد باشه نصف
روشن متمایل به تاریک .. مثلا روشنایی یه قسمت 20 درصد و قسم دیگه 80 دصد داشته
باشبم.. زیر کابینتی 60 سانتی هست تو بازار .. گفتم نصف تانک نور دهی زیاد
و نصف تانک هم تاریک باشه ..
دیسکس هر جا علاقه داشته باشه میره .. امکان پذیر هست؟
ولی ارجحیت را به رفتار دیسکس تخصیص بده
ویرایش توسط B@B@K : 21st January 2014 در ساعت 11:58 AM
اره خیلی خوبه اگر بشه
ما منتظر عکسیم![]()
سلام
میخواستم بدونم برای اینکه نور هم برای دیسکس مناسب باشه هم برای رشد گیاهی مثل کریپتون یا خنجری از چه لامپی باید استفاده کنم.الان مهتابی سفید معمولی زیر کابینتی دارم.یه بنده خدایی گفت که لامپ مهتابی t8بگیرم تو دورنگ سفید وصورتی .اگه لازم باشه میتونم مشخصات کامل لامپ زیر کابینتی رو هم بگم
با تشکر
سلام :سلام
میخواستم بدونم برای اینکه نور هم برای دیسکس مناسب باشه هم برای رشد گیاهی مثل کریپتون یا خنجری از چه لامپی باید استفاده کنم.الان مهتابی سفید معمولی زیر کابینتی دارم.یه بنده خدایی گفت که لامپ مهتابی t8بگیرم تو دورنگ سفید وصورتی .اگه لازم باشه میتونم مشخصات کامل لامپ زیر کابینتی رو هم بگم
با تشکر
دیسکس ماهی میباشد که نور زیاد را نمیپسندد شما از همون مهتابی معمولی سفید استفاده نمایید نهایتا اگر خواستید یک لامپ صورتی نیز اضافه نمایید
با سلام
t8 چطور ؟فکر نمیکنم از لحاظ میزان نوردهی فرقی داشته باشند.
نور مهتابی معمولی برای رشد گیاه جواب گو هست؟
با تشکر
سلام خدمت اساتید عزیزبرای اکواریوم ۱۵۰طول,۴۰عرض و ۷۳ارتفاع نور مناسب چیه,دوتا مهتابی معمولی خوبه؟اکواریوم جلبک نمیزنه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.