اول از همه بهتون خوشامد میگم .
دوست عزیز مشکل ما تو ساخت دستگاه اوزونایزر دی الکتریک بین الکترود ها بود . که بعد از مدت کوتاهی از بین میرفت .
شما واسه این مشکل پیشنهادی دارین ؟
اول از همه بهتون خوشامد میگم .
دوست عزیز مشکل ما تو ساخت دستگاه اوزونایزر دی الکتریک بین الکترود ها بود . که بعد از مدت کوتاهی از بین میرفت .
شما واسه این مشکل پیشنهادی دارین ؟
دوست عزیز شما میتونید از الکترود آلیاژ آهن کروم استفاده کنید و به جای عایق میتونید از چینی یا سرامیک یا از جنس اکسیدهای مختلف آلومینیوم (پیرانیت – کروندیت) استفاده کنید
سیستم باید 35بار در هر ثانیه جرقه بزند
کسی این دستگاه رو درست کرده قیمت تموم شدش چقدر بود
قیمت 55000
عایق =http://www.armanayegh.com/home/
پارچه نسوز فایبر گلاس![]()
من این دست گاه رو تو مشهد قیمت کردم با ضمانت یک ساله 127تومن این دستگاهی که شما درست کردین کارایش مثل اون هست تامنم اماده به ساخت شم
دوست عزیز مشکل این عایق ها اینه که تو اندازه ای که ما میخوام وجود نداره .
و از طرفی چون راه خنک کاری نداره راندمان دستگاه پایین میاد .
میزان ازن تولید شده با دما رابطه عکس داره .
بهترین عایقی که میشه واسه این کار در نظر گرفت لوله آزمایش از جنس پیرکس هست و قیمت چندانی هم نداره .
البته مواردی رو که شما فرمایش کردین درسته و من اونهارو نقض نمیکنم ولی به دست اوردن و شکل دادن به اون کار ما نیست .
احمد خان و من و رضا همین دستگاه رو داریم و کاراییش خوبه ولی یه مقدار کنترلش مشکله و بهترین حالت اینه که از orp - meter و کنترلر اون استفاده بشه ولی میتونی اونو تا 5 تا یه ربع در روز بدون مشکل روشن کنی .
کاراییش و خدماتشون عالیه .
خیلی پست عالی بود . ممنون جناب سعید
فقط این دوستمون هم پرسید ؛ برای تانک تکثیر خوب هستش ؟ دیگه بیماری نمیگیرن ماهی ها ؟ بجای پمپ هوا در جایی که لارو ها هستند از این استفاده کنیم بهتر هستش ؟
ممنون
رامتین جان واسه تانک اصلی مناسبه اونم بهتره از کنترلرش استفاده کنی و اصلاً مناسب تکثیرگاه نیست چون قدرت اکسیداسیون بسیار بالایی داره و موجب از بین رفتن لارو ها میشه .
شما اگه بخوای میتونی قبل از اینکه تکثیر رو شروع کنی زمانی که آب رو با نمک قاطی کردی از ازن استفاده کنی و آب رو کامل استریل کنی . و بعد هوادهی کنی و در نهایت آخرین مرحله جفتها رو وارد کنی .
ولی تا زمانی که تخم ریزی نشده باشه میتونی ازش استفاده کنی .
از طرفی ازن میتونه تمام پلانکتون ها و موجودات میکروسکپی ای که لارو ها از اون تغذیه میکنن رو از بین ببره و در نتیجه قفدان تغذیه رو خواهیم داشت .
دوست عزیز شما از هر نوع عایقی که استفاده کنی اگر دستگاه دائم کار کند سوراخ میشود حتما باید قطع و وصل شود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.