سلام من فنچام تخم گذاشتن اما نه تو لونه خودشون تو لونه ی یکی دیگه من الآن باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام من فنچام تخم گذاشتن اما نه تو لونه خودشون تو لونه ی یکی دیگه من الآن باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام میشه راهنماییم کنین پنبه دو نه رو بتید از کجا تهیه کرد
سلام پنبه دانه رو پرنده فروشي ها دارند
با فنچ ها كاري نداشته باشيد چون ممكنه كه بهشون استرس وارد بشه و ديگه روي تخم ها نخوابن
اگه پيششون جفت ديگه اي هم هست شما يه لونه ي ديگه بذاريد
با سلام.فنج های من 1باریک دونه جوجه درآوردن ولی مرد بعداز اون چندبارتخم گذاشتن اماجوجه درنمیارن هربارکه نگاه میکنم از تخم هاشون کم میشه
سلام برای اطلاع فنچ ها پرندگان حساس هتند گاهی جفت گیری انان مشکل هست برای جفت گیری به یک جفت فنچ نیاز دازید یک قفس ویک لانه مخصوص فنچ باید در لانه هی انان تا نصفه پنه گذاشته تکه تکه نباشد فشرده باشد اگر بعد مدت 3 تا5 هفته وارد لانه نشودن برای انان یک لانه مرغ عشق گذاشته ودر لانه را برداشته وکمی پنه گذاشته اگر قیر هاز حرفهای هستید از مرغ عشق شروع کرده چون نیایزی به این همه دنگ فنگ نیست![]()
به نام خدا
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
سال قبل یک جفت فنچ داشتیم که اصلا طرف لانه نرفتن و جفت گیری هم نمی کردند. بعد از مدتی هر دو مریض شدند و فنچ نر مرد!
ماده ی همون فنچ را امسال براش یک نر دیگه گرفتیم که جفت گیری می کنند و لانه سازی کردن
شنیده بودم که فنچها یک هفته قبل از تخم گذاری لانه سازی می کنند.
فنچهای ما حدود 20 روزه که وارد لانه شون شدند و آنرا آماده کرده اند اما تخم نمی گذارند. آیا مشکلی براشون پیش اومده؟
ضمنا فنچ ماده تا چه سنی تخم گذاری می کند؟
با تشکر از توجهتون![]()
سلام
5 روز از نوشته من می گذره. اگه ممکنه لطفا یکی به من جواب بده.
ضمنا می خواستم اگر ممکنه در مورد نوع جفت گیری فنچها بدونم.
چرا فنچ نر از ماده فرار می کنه؟ ممکنه فنچ نر آماده نباشه؟
سن بلوغ فنچها چقدر ه؟![]()
سلام دوست عزیز
واقعا شرمنده.متاسفانه بعضی وقتا بعضی از پستا تو تعداد زیاد ارسال های فروم گم میشه و قبل از اینکه کسی ببینتشون میر زیر پستای دیگه و دیده نمیشه دیگه
نگران نباشید اگر اقدام به لانه سازی کرده اند در نهایت تخم گذاری میکنند.فقط غذاییشون رو از نظر ویتامین و مواد معدنی غنی کنید
از زمان لانه سازی معمولا سریع اقدام به تخم گذاری میکنند ولی ممکنه تا بیش از 2 ماه هم طول بکشه در بعضی از مواقع.بستگی به سن و سال جفت و تجربه اونا داره.اگر خیلی پیر یا خیلی جوان باشند این زمان طولانی میشه
فنچ ها تقریبا از 3-4 ماهگی بالغ میشن ولی بهتره تا 7-8 ماهگی جفت گیری نکنن مخصوصا برای ماده ها مضره
موفق باشید
آقا خیلی ممنون از راهنماییتون واقعا من رو از نگرانی در آوردید.![]()
سلام عزیزان
غرض از مزاحمت فنچ ماده من دچار مشکلی شده
راهنمایی می خواستم فوری لطفا
فنچ ماده با دهان باز، مرتب به سمت فنچ نر حمله میکنه و او هم از دستش فرار میکنه
نمی دونم طبیعیه یا نه؟! فنچ نر خودش رو به دیوار قفس می زنه و می خواد بیاد بیرون با اینکه لانه سازی کردن و این کارو فنچ نر شروع کرد. و مدتی با هم توی لونه بودن اما الان بعضی وقتا فنچ ماده تنها توی لونه هست و اون یکی بیرون می مونه. فکر می کنم خیلی اذیت میشه چکار کنم ؟!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)