سلام
من در حال حاضر در آکواریومم یک عدد دماسنج که تا 50 درجه داره و رنگش زرد هست و شیشه ای هم هست و با یکی از همین چسب هایی که به فیلتر هست برای چسباندن به شیشه است استفاده میکنم و دما را الان داره تقریباً 28 درجه نشون میده و چند تا از ماهی ها انگار روبه مردن هستند یعنی دما مثلاً 26 درجه است؟
ویرایش توسط محمد هفت برادران : 4th February 2015 در ساعت 04:22 PM
سلام
همچین دما سنجهایی معمولا بین یک تا دو درجه اختلاف دما دارن که این اختلاف می تون بیشتر یا کمتر باشه
با سعی خطا بوسیله یکی دوتا دماسنج می تونید حدودا ایمن مقدار رو بدست بیارید چندین بار دمای دما سنج رو با دمای بخاری که تنظیم کردید کنترل کنید
البته باید از بخاریتون هم مطمئن باشید
دماسنجهایی که روی شیشه می چسبونید دمای محیط هم تاثیر گذارخواهد بود بر روی دما پس خیلی قابل اعتماد نیستند
بخاری آکواریوم روی آخره که فکر کنم میشه 32 ولی مثلاً دماسنج تا حالا انگار مثلاً حداکثر به 30 رسیده بخاری هم 300 وات هست ولی دست که به آکواریوم بگذارم یا دستم رو تو آب بکنم آب گرم نیست ولی دماسنج اینطور نشون میده و بخاری هم روی آخره بخاری را جلوی فیلتر گذاشتم که آب که جریان داره بهتر گرم کنه این روش را روی جعبه بخاری نوشته بود
ممکنه چون جلوی فیلتر هست به درستی گرم نکنه؟
ابعاد آکواریوم:30*50*90
سلام
ابتدا در نظر داشته باشید بخاری 300 وات برای تانک شما با حجم حدود 120 لیتر مناسب نیست و بهتره از بخاری با وات کمتر ( بین 100 تا 150 ) استفاده کنید.
غیر از خطای دماسنج که دوستان اشاره کردند ممکنه درجه بخاری هم دارای خطا باشد و به درستی کالیبره نشده باشد. بخاریهای موجود در بازار که اکثرن هم چینی هستند از نظر دقت مثل برندهای معروف در حد قابل قبولی نیستند و ممکنه دو عدد بخاری مشابه در شرایط یکسان عملکرد مشابهی نداشته باشند.
بهترین کار این هست که با چند دماسنج مختلف دمای اب را اندازه گیری کنید و از بین آنها دمای متوسط را بدست آورید.
محل قرارگیری بخاری تاثیر چندانی در عملکرد آن ندارد ولی اگر در مسیر جریان آب قرار داشته باشد بهتر است.
با سلام درود خدمت همه بچه های گل گروه
چندتا سوال داشتم:
1_ بخاری من 100w و شیشه ای هست، وقتی روشن میشه انتهای شیشه جاییکه المنت بر میگرده بالا قرمز میشه، مشکلی داره ؟ چطوری باید تعمیر کنم، یا بهتره یکی بخرم؟
2_ بخاری تانک رو چطوری محاسبه می کنن؟ مثلا هر چند لیتر یه وات؟ خلاصه مثلا برای یک تانک 100 لیتری بخاری چند واتی مناسبه؟
سلام
قرمز شدن المنت در بعضی از بخاریها وجود داره و دلیل ان هم میتونه به خاطر کیفیت و جنس المنت یا پیچش نامناسب آن باشد. ممکنه در اینده به خاطر گرمای بیش از حد ، المنت از همان قسمت قطع شود ولی تا آن زمان نیاز به تعمیر نیست.
در مورد سوال دوم برای هر لیتر یک وات در نظر گرفته میشود. برای یک تانک 100 لیتری بخاری 100 وات مناسب است.
سلام یه وایپرو دارم روی 32 بزاری آب رو داغ داغ میکنه خیلی روشن میمونه
اما روی درجات پایین تر بزاری حتی روی 30 هم بزاری کلا دو دقیقه روشن میشه و بعد از خاموش شدن دیگه روشن نمیشه و آب سرد میشه
مشکل فنی داره؟ درست میشه؟ اگه نیاز باشه یکی دبگه بخرم الان چه بخاری خوبی هست که زیاد گرون نباشه؟ پولم به جاگر نمیرسه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)