متاسفم. احتمالات زیادی وجود داره
اما شما گفتید ارد نخودچی رو هضم نکرده بخاطر همین بهش سرلاک میوه دادید
اشتباه اول ارد نخودچی بود، در این جور مواقع یک قطره سرکه سیب رو تو یک قاشق اب ولرم حل میکنن به جوجه میدن
وتا رد نشدن غذا وعده بعد رو نباید داد و باید جاش رو گرم نگه داشت
اشتباه دوم دادن اون حجم کیوی با سرکه اونم بصورت مستقیم بود اسید زیاد اذیتش کرده
و اینکه متاسفم بابت جوجتون و متاسفم که چند روز نبودم تا به موقع کمک کنم
خواهش میکنم..متاسفم. احتمالات زیادی وجود داره
اما شما گفتید ارد نخودچی رو هضم نکرده بخاطر همین بهش سرلاک میوه دادید
اشتباه اول ارد نخودچی بود، در این جور مواقع یک قطره سرکه سیب رو تو یک قاشق اب ولرم حل میکنن به جوجه میدن
وتا رد نشدن غذا وعده بعد رو نباید داد و باید جاش رو گرم نگه داشت
اشتباه دوم دادن اون حجم کیوی با سرکه اونم بصورت مستقیم بود اسید زیاد اذیتش کرده
و اینکه متاسفم بابت جوجتون و متاسفم که چند روز نبودم تا به موقع کمک کنم
فکر نمیکردم اینقدر بهش وابسته شم.
خیلی جوجه ی دوست داشتنی ای بود...
Sent from my GT-I9506
سلام نزدیک عید متاسفانه ماده مرغ عشق مرد و یکی از دوستان این سفیده رو به عنوان ماده برام اورده چند تا سوال اول اینکه اصلا ماده س؟ دوم اینکه چند وقته شه؟ سوم هم اینکه الان میشه جفت بندازمشون ولونه براشون بزارم؟ حدودا 10 روزه که با همن و متاسفانه به دلیل مشغله کاری فقط شبا میبینمشون که خوابن پس نمیتونم ببینم جفتگیری دارن یا نه ؟
![]()
سلامسلام نزدیک عید متاسفانه ماده مرغ عشق مرد و یکی از دوستان این سفیده رو به عنوان ماده برام اورده چند تا سوال اول اینکه اصلا ماده س؟ دوم اینکه چند وقته شه؟ سوم هم اینکه الان میشه جفت بندازمشون ولونه براشون بزارم؟ حدودا 10 روزه که با همن و متاسفانه به دلیل مشغله کاری فقط شبا میبینمشون که خوابن پس نمیتونم ببینم جفتگیری دارن یا نه ؟
پرنده ی سفید بالغه
در مورد جنسیت عکس واضح نیست رنگهای البیتو و ابلغ هم تشخیص رو کمی سخت میکنن
اگه رنگ بالای نوکش ابی یا مالیل به ابیه نره
اگه سفید یا قهوه ای هست ماده
برای تشخیص میتونید از راه خواندن پرنده هم متوجه جنسیت بشید اگه میخونه نره اگه نمیخونه ماده هست
سلام ،
سفيده بالغ و بسيار آماده براى جفت خوردن و تكثير هستش، يك روز تو دوتا قفس دو فاصله نيم متر ، يك مترى هم قرار بده ، در صورتى كه بيقرارى كرد بره پيش نره، بزارشون پيش هم، يك هفته ديگه تخم اول رو ميزارن.
شاد باشي
ارسال با موبايل
سلام دوستان. من میخاستم یه چند جفت 3/4جفت مرغ عشق بخرم. علاقه شدیدی هم به جوجه کشی دارم.
میخاستم بدونم. اگه این چند ح
جفتو بندازم تو یا قفس بزرگ. و خودشون جفت خودشو انتخاب و با حاش جفت گیری کرد اونارو بعد جدا کنم. و جفت جفت. بندازم تو قفس. به نظرتون اینجوری میتونم موفق بشم؟
آخه اگه خودم جفت بندازم شاید پسند نکنن همو ولی تونجوری خودشونو حفتشونو انتخاب میکنن.
لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون
سلامسلام دوستان. من میخاستم یه چند جفت 3/4جفت مرغ عشق بخرم. علاقه شدیدی هم به جوجه کشی دارم.
میخاستم بدونم. اگه این چند ح
جفتو بندازم تو یا قفس بزرگ. و خودشون جفت خودشو انتخاب و با حاش جفت گیری کرد اونارو بعد جدا کنم. و جفت جفت. بندازم تو قفس. به نظرتون اینجوری میتونم موفق بشم؟
آخه اگه خودم جفت بندازم شاید پسند نکنن همو ولی تونجوری خودشونو حفتشونو انتخاب میکنن.
لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون
این روش خیلی خوبه
شما فقط پرندها اماده و بالغ تهیه کنید
باشه. به نظرتون. چه جور مرغ عشقی انتخابات کنم که زود تر جفت بخوره؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.