سلام دوستان ، یه سوال من اوزونایزر بخرم یا یو وی به نظرتون ؟ مبلغ مهم نیست ،میخوام بدونم که کدومش بهتر برای آک من که 800 لیتر .
راستی برای ریف ضضرری که نداره ، شوکی وارد نمیکنه؟
سلام
الان روی بدن دلقک من یک موجود اضافی هست که به رنگ خاکستری به اندازه 2 میل
هرچی تلاش کردم دلقکو بگیرم نشد
حالا چاره چیست ؟
سلام داوودجان دارم دیوونه میشم نمک نداشتم نتونستم میزان آّبمو کامل بیارم بالا رفتم نمک گرفتم مارک مانستر بم داد تا این نمکو اضافه کردم به آب تصفیه و اضاف کردم به آبم شقایقم خودشو بست الانم که باز شده حالش خیلی بده و به رنگ سفید دروامده چی کار کنم شقایقم نمیره نمکه قبلیم کنت بود عجب غلطی نکردم به حرفه طرف گوش دادم و مانستر آلمانی گرفتم به نظرت همین نمکس شقایقمو نابود کرده !
سلام
در کل بیشتر بیماری های آبزیا با استرس شروع میشه یعنی ماهی که ضعیف بشه و استرس بگیره ممکن بیماری نهفته تو بدنش یا موجود تو آکواریوم رو در خودش بروز بده من از عکستون متوجه نشدم که بیماریه یا از درگیریه با ماهیاس اما مارون خودم همین بیماری رو گرفت با حمام آب شیرین و کوپرامین خوبش کردم اگه غذا میخوره خوب میشه مولتی ویتامین فراموش نشه
سلام انگل پادی هستش سعی کنین بگیرین تا ماهی رو ضعیف نکرده اگه دلقکتون سر حال هست خودش سعی میکنه از بدنش جداش کنه
سلام والا این نمک رو تا حالا نشنیدم اطلاع دقیقی ندارم
نمک یه مورد مهم تو آکواریوم آب شور به حساب میاد شما باید از همون کنت یا برایت ول استفاده میکردین که امتحانونو پس دادن
معمولا باید نمک رو بعد از حل کردن یه مدتی بزارین بمونه تا kh و ph تنظیم بشه من فکنم شما سریع بعد حل کردن به آکواریوم اضافه کردین؟ بزارین چند ساعت دیگه بمونه آب رو هم تست بزنین ببینین پارامترا چطورین!
قبلن هم عرض کردم شقایقتو برا فتوسنتز نیاز به نور داره اگه جلبک همزیستش از بین بره خودشم کم کم از بین میره حالا ایشالا که طوریش نمیشه به فکر نور باشین ولی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)