بعضی از قسمت های نوک جوجه م به رنگ تیره تا سیاه رنگ در اومده این میتونه بیانگر مشکل خاصی باشه؟
بعضی مواقع با این که چینه دونش غذا داره اما مدفوعشو میخوره
برای چند دقیقه که از جعبه درش میارم تند تند بال میزنه با این حال میترسم بزارمش تو قفس به خودش آسیب بزنه .
با این که تقریبا پراش کامل شده اما نمیتونه روی چوب تعادلشو حفظ کنه مخصوصا وقتی که چینه دونش پر باشه
سلام...میخواستم ببینم میشه از روی خوندن بچه عروس 50 روزه تقریبا جنسیتو حدس زد؟؟؟؟
پرهاش که مثل ماده هاس ... ولی مثل عروس نر میخونه!!! نمیدونم تقلید میکنه از عروس نرم یا واقعی داره میخونه....
راستی از ارزن هایی که گذاشته بودم توی قفس بعضی وقتا میخوره... این خوبه یا نه؟
سلام... نیاز هست به جوجه عروس واکسن زد؟؟؟بینیش حالت قرمزی داره چند وقته!!!!![]()
سلام.خیر عروس نیازی به هیچ واکسنی نداره و این قرمزی بینی به مرور ضمخت میشه و رنگ دائم بینی مشه اگر جوجتون لوتینو هست.حتی اگر سرماخوردگی هم باشه نیازی به واکسن نیست.
برای جوجه م تو قفس آب بزارم یا نیازی نیست؟با توجه به این که هنوز سرلاک میخوره
سلام خدمت اساتید و مدیران عزیز سایت
بنده یه جوجه طوطی ملنگو دارم که ای جوجه از همون بچگی که که هنوز هیچی پر نداشت پای چپش موقع راه رفتن لنگ می زد
اون موقع فکر میکردم چون بچه است هنور پاش توان لازم رو نداره که بتونه خودش رو کنترل کنه
یه ماهی گذت بزرگتر شد بهتر شد اما بازم حیوون وقتی می خواست بدو بدو کنه با صورت می خورد زمین
بردمش دکتر نه یکی چندین دامپزشک و کلینیک مخصوص حیاونتو هرچ که بگین
اما هرکی یه چیزی گفت و یه دارویی داد و ولی خوب نشد که نشد
یکی گفت مادر زادیه
یکی گفت از بند در رفته
یکی گفت کمبود کلسیم و...
تا اینکه بردمش پیش یه دکتر دیگه آدرس یه پیرمرد رو تو یکی از دهاتهای اطراف مشهد داشت که گاو داری داشت
گفت ببریش پیش اون اون خوبش میکنه
رفتم اونجا معلوم طرف کار کشت است چون از گربه طوطی هرچی بگی مشخص بود بالای 1000 تا حالا ازین کارها کرده
یه بنده خدای هم که اومده بود اونجا گرب اش رو اورده بود خیلی از طرف تعریف میکرد
اون گفت بچه که بوده پاش شکسته اما کج جوش خورده گفت پاشو گچ میگیرم 10 روز دیگه بازش کن
حیوون رو پاش رو تا بالاترین نقطه ممکنه گچ گرفت ، تو این مدت 10 روز حیوون خیلی اذیت شد
مدام با گچ پاش دگیر بود و عملا نمیتونشت سر پا وایسته
پریروز 10 روزش تموم شد پاشو باز کردم پاش به نظر میاد اون قسمت سکستگی صاف شده اما
راه هم دیگه بدتر از قبل میره پا حس نداره
بدبختی دیگه اینکه اون دیگش هم نمیدونم چی شده از دیروز ورم کرده
فرکنم نخ دورپا پیچده شده بود اینطوری شده نخ تو خونه بوده همینطوری لنگ باز در میاره میچرخه نخ به پاش پیچیده شده بود
بازش کره اما پنجه پاش ورم داره
غذا هم غذای طبیعی بهش میدم
مخلوط ذرت و عسل و سیم زمینی آپ پز و هویچ و تخم مرغ
اما یه چند روزی اسهال هم شده رفتم دکتر یه پودر اموکسی کلاو داد گفت با غذاش بهش بدم یکی دو بار به زور دادم
دستشویی اکی شد اما انقدر غذاشو تلخ میکنه که یکی دو قاشق بیشتر نمی خوره
این جوجه الان نزدیک به 3 ماهی میشه که دارمش اما هنوز باید بهش با قاشق با کلی نازو ادا بهش غذا داد
این تا کی باید غذا بهش داد کی خودش غذا خور میشه ؟
اب هم که نمیخوره فقط باید اب تو غذاش ریخت تا بخوره
تو قفس می ذارم انقدر با نوکو پایاهای لنگش از در و دیوار فقس میره بالا و تلپ وتلپ میخوره زمین که ادم دلش نمیاد تو قفس بذاره
وقتی هم میخور زمین پا پشت میفته و عملا مثل لاک پشت میفته و نمیتونه بر گرده
پرواز هم میکنه اما مثل هواپیمای بدون چرخ با صورت میاد زمین
ممنون میم از دوستان راهنمایی کنید با این حیونکی چیکار کنم که حالش خوب بشه
چون انقدر که این روزا به اون میرسم به خودم نمی رسم
کی میخواد خودش غذا بخوره ؟
کی میخواد خودش اب بخوره ؟
کی پاهاش خوب میشه ؟
تصویر زمانی که پاشو کچ گرفته بودم رو هم پیوست کردم اگر نیاز به بررسی داره دوستان بتونند چک کنند
شرمنده کلی سوال داشتم یه جا پرسیدم
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)