محمد يسري جلبك مويي هست مگنت زورش نميرسه يا جلبكي كه لبه شن ميزنه
مگنت نميتونه پاك كنه كه اين تيغه ها خوبه
ولي در مورد استرس من باشما موافقم كه مگنت بهتره
اینها راه دوم هست برای بر طرف نمودن انها یک راهی برای کاهش فسفات و میزان نور دهی و ارتفاع تابش نور و همچنین گردش اب مناسب برای تانکتون الزامی است و همچنین گابی .چون اگه شرایط مناسب باشه چنین جلبکی روی سطح شن نباید تشکیل بشه. فعلا در حال حاضر میتونید با وسیله دلخواه اونو پاک کنید .اگر منظور جلبکهایی هست که شیشه جلو زیر شن ها محلی که با شیشه تماس دارند می زنه و نمای جلو رو بد میکنه میتونید با نوارچسبی تزئینی جلوی دید اونها رو بگیرید
سلام
من یک کلارکی خلیجی 3 بند داخل تانکم داشتم یکی دیگه هم اندازه ی خودش خریدم ولی متاسفانه اون قبلیه بد جور میزندش طوری که بیچاره رو زخمیش کرد دیشب جداش کردم(جدیده رو) و حالش خوب شده و غذا میخوره, به نظرتون چیکار باید یکنم ؟ راهی هست برای نگهداری دوتاشون کنار هم یا از خیرش بگذرم و پسش بدم؟
ممنون
سلام دسوت عزیزسلام
من یک کلارکی خلیجی 3 بند داخل تانکم داشتم یکی دیگه هم اندازه ی خودش خریدم ولی متاسفانه اون قبلیه بد جور میزندش طوری که بیچاره رو زخمیش کرد دیشب جداش کردم(جدیده رو) و حالش خوب شده و غذا میخوره, به نظرتون چیکار باید یکنم ؟ راهی هست برای نگهداری دوتاشون کنار هم یا از خیرش بگذرم و پسش بدم؟
ممنون
دلقک ها زمانی که به دنیا میان همه نر هستن
بعد تو هر گروه ماهیی که از بقیه بزرگ تره ماه میشه و با نر بعدی از نظر جسه جفت میشه!
حالا اگه شما خودتون بخاید اوا رو جفت کنید ممکنه که همدیگه رو به عنوان جفت قبول نکن ... اون موقع اینقدر همدیگه رو میزنن تا یکیشون اون یکی رو بکشه
البته نکته ای که هست دلقکی که چند ماه تنها بمونه ماده میشه و برای جفتش باید ماهی رو بخرید که از لحاظ سایز ازش کوچیکتر باشه که البته بازم یه مقدار ریسک داره چون ممکنه جفت نشن و باز ....
از دوستان عزيزي كه پروانه نوار مسي داشتن يا دارن و تونستن غذاخورش كنن خواهش مي كنم راهنمايي كنن از چه غذاهايي استفاده كردن؟
بهترین چیزی که برای غذا خور کردن نوار مسی کاربرد داره میگوی خوراکی هستش معمولا با میگو میشه غذا خورش کرد .
ارتمیا زنده رو هم امتحان کنید بد نیست
( فقط تو زمانی که غذا خور نشده استفاده از مولتی ویتامین رو حتما داشته باشید)
دوستان، لطفا شیوه تکثیر آرتمیا را با جزئیات و در صورت امکان، با تصویر توضیح بدید تا بتونیم تو خونه این کار را انجام بدیم. سپاس
بعلاوه آیا غیر از آرتمیا موجودات زنده دیگری هم هست که بشه پرورش داد و بعنوان غذا استفاده کرد؟ لطفا در اینباره هم توضیح بدید.
دوست عزیزم آقای مسائلی اینجا توضیح دادن
http://www.parsipet.ir/forum/showthr...full=1#post481
معمولا بقیه غذا هایی که میشه پرورش داد مثل د ا ف ن ی و... رو برای ماهیای اب شیرین استفاده می کنن و برای اب شور ازش استفاده نمیشه معمولا
ولی ارتمیا عالیه
من چند روز پيش از شهروند ميگوي آماده بسته بندي شده (فريز شده)خريدم.همونو مي تونم بهش بدم؟چقدر خوردش كنم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.