دیسکس جدید نیاوردید برای سایز کردن
سلام استاد
گرچه از ی آماتوره تازه وارد تعریف شنیدن لطفی نداره.. ولی بی انصافی اگه کسی ببینه و نگه ماشاالله..
ازینکه بی دریغ تجربیاتتونو در اختیار همه میذارید و با کارهای قشنگتون مارو ذوق زده میکنید ممنون
یه سوالم دارم ک نمیدونم در این تایپیک درسته بپرسم یا نه!؟ اگه ی تانک جموجور (95لیتری) با تجهیزات ساده (تاپ فیلتر 2500ل ب س-پمپ هوا 2 لول-بخاری 300-تزعینات کم-بدون شن کف) بخواد بشه تانک 6تا شاه ماهی.. میشه؟؟ البته بازم معذرت میخوام اگه تو جای درست مطرح نکردم آقا بابک.. به لحاظ تجهیزات دارویی و کاندیشر و ... در حد کامل دارم و فقط همه ترسم از نگهداریه ک میدونم کار هر کسی نیس...
اما شاید... به هر حال ممنون استاد
سلام دوست عزیز
اولا از شما تشکر میکنم که قابل دونستید و به آلبوم من سر زدید
نگهداری دیسکس کار سختی نیست ولی رسیدگی دارد در ابتدا اطلاعات خودتان را در مورد این شاه ماهی افزایش دهید که در سایت مطالب مفیدی وجود دارد
در مورد امکاناتی که دارید عرض کنم من همیشه داشتن فیلتر اکسترنال رو بسیار ضروری میدونم نداشتن آن باعث میشود زحمت شما بیشتر شود هر چه تانک کوچک باشد نگهداری دیسکس کمی مشکل تر میشود با توجه به اینکه باید سیفون های مرتب داشته باشید و همچنین دیسکسهای شما روز بروز رشد خواهند کرد داشتن تانک کوچک گزینه مناسبی نیست امکان نگهداشتن 6 دیسکس کوچک هست ولی بمرور کمبود فضای مناسب احساس خواهد شد
ویرایش توسط B@B@K : 11th May 2014 در ساعت 12:08 AM
باسلام
بابك جان گل كاشتي...
هم بابت طراحي جديد تانكت هم بابت ديسكسهاي زيباتون...
استاد بسيار زيبا و چشم نوازه...
واقعاً خوشا بحال اون ماهيهايي كه شما بهشون رسيدگي ميكنيد...
راستي بابك جان امكان نگهداري بيشتر گياهاني مثل همين آنابياس با ديسكس هست؟...
اگه چندتا ديگه از اين گياه روي اين تنه هاي زيبا ببندي زيبايي اون دوچندان ميشه...
بازم برامون عكس بذار...
ما كه از اين ماهيها نداريم لااقل ماهيهاي شما رو ميبينيم دلمون شاد ميشه...
باتشكر farhad-2007
سلام به آقا فرهاد عزیز دوست بسیار عزیزم:
استاد به ماهیهای شما که نمیرسند
حقیقتش آنابیاس میتونه تا مدتی با دیسکس دوام بیاره ولی چون من تانک دیسکسهایم دارای نور کم و از کودهای مایع برای گیاه استفاده نمیکنم و همچنین دمای تانک برای گیاه بالاست در نگهداری گیاه موفق نخواهم بود البته تعدادی گیاه اضافه خواهم کرد ولی میدونم بعد از مدتی برگها زرد و از بین خواهند رفت و .......... در نتیجه باید هر موقع گیاهان خراب شدند زود جایگزین کنم
فرهاد جان شما خودت یک سری دیسکس زیبا داشتیولی علاقه شما به آروانا وصف ناپذیر هست در نتیجه نگهداری آن برای شما از اهمیت بالایی برخوردار هست لذا تانک جدیدتان که با زیبایی بسیار همراه هست بیانگر واقعیت میباشد که همه را به وجد آورد
ارادتمندم
سلام
استاد واقعا زیبا و چشم نواز .... نشان از تجربه ی سالها دیسکس داری . همیشه منتظر تصاویری این چنینی و زیبا از شما هستم .
سلام آقا بابک واقعا دیسکس و دکور به دل میشینه حرف نداره . خیلی عالیه . یه اسفند براشون بدود .
سلام استاد عزیز
ببخشید یک سوال داشتم
سیستم تصفیه این تانکتون چی هستش و سیفون در هفته چند بار انجام می دید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)