بسیار زیبا شما هم مثل من عاشق پیجن چکربرد هستید با این شرایط حتما به 6 اینچ خواهند رسید در هفته چند بار از ارتمیا براشون استفاده میکنی؟و فکر میکنید چقدر در رشد و سلامت تاثیر گذاره؟
پاینده و شاد باشی
مهدی
بسیار زیبا شما هم مثل من عاشق پیجن چکربرد هستید با این شرایط حتما به 6 اینچ خواهند رسید در هفته چند بار از ارتمیا براشون استفاده میکنی؟و فکر میکنید چقدر در رشد و سلامت تاثیر گذاره؟
پاینده و شاد باشی
مهدی
جناب اخواني به نظر من با توجه به اينكه هنوز طرح بدنشون كامل نشده و به اين سايز رسيدند نشوندهنده اين موضوع هستند كه داراي رشد خيلي سريعي هستند و با اين شرايط قطعا به 6 اينچ خواهند رسيد. براي سايز 7 بايد آقا امير تلاش كنند.
ماشالله اقا امیر دیسکسات تکن خدا قسمت ما هم بکنه![]()
سلام امیر اقا واقعا دیگه حرفی برای گفتن نزاشتی فقط دستت درد نکنه چه ماهی های خوب و بااستیلی هستند که جز این از شما توقع نداشتم.
ممنون بابت اشتراک گذاشتن عکس این عروسک ها
سلام اقا امیر
مثل همیشه لایک داری فراوان! خیلی عالین ماشالله
غذایشون رو اگه ممکنه بفرمایید و حجم تانکشون؟
و اینکه شما اینارو نر و ماده جدا کردین این احتمال هست که ماده ها تخم کنن!؟!
ویرایش توسط BAHMAN.S : 20th October 2014 در ساعت 12:03 AM
سلام
این خوشگلا 7قلو هستن؟ انگار کپی گرفتی ازشون !!!
سلام
اقا مهدی
به شخصه طرفدار نزاد پیزن هستم و گمان میکنم زیبای منحصر بفردی این نزاد داره
معمولا هر روز به مقدار زیادی ارتمیا بهشون می دادم البته الان چند هفته ای هست که این مقدار رو به یک روز در میان کاهش دادم و اون این هست که ارتمیا تاثیر زیادی روی بلوغ می زاره (البته مصرف زیاد اون ) برای همین من این مقدار رو به سه بار در هفته کاهش دادم که به تبعات ناشی از بلوغ دیسکسها به این زودی ها دچا ر نشم ولی زمانی که هر روز ارتمیا می دادم کاملا سرعت رشد اونها محسوس بود
ممنونم که نظر دادید
سلام دوست من
ممنونم از محبتون
به به اقا سامان
شما که کلسیونی از بهترینها رو دارید و این ماهی ها در مقابل اونها چیزی نیستند
من همین جا یک نکته ای رو باید عرض کنم اگر من به دلیلی نتونم اینها رو به 7 اینچی برسونم (توی مدت زمانی که در نظر گرفتم ) تنها دلیلش وسوسه های این اقا سامان گل برای خرید ماهی جدید هست
بد جوری وسوسه خرید ماهی جدید رو به جونم انداختی داداش تقریبا دیگه باید بگم داره قطعی میشه
سلام امیر اقا عزیز
این نکته که شما خصوص کامل نشدن طرح های بدنشون فرمودید کاملا درست هست
ولی این نکته رو باید به همه دوستان عرض کنم که این اقا امیر محمد از استاتید فن هستند کمتر وقت می کنند که مطلب و یا پستی بزنند ولی به شخصه جزء دوستانی هستند که بنده حسابی از راهنمایی ها و نکات کلیدیشون استفاده می کنم
ممنونم که باز هم نظر دادید
سلام
ممنونم از نظر لطفتون
رزیم غذای این ها ذر حال حاضر میکس دل هست + ارتمیا زنده + تترا بیتس
اگه منظورتون تخم گذاری دو ماده با هم هست بدون وجود نر تا حالا به شخصه به این مورد برخورد نکردم ولی خوب من هم از دوستان شنیدم
سلام
ممنونم از نظر لطفتون تعریف زیبایی بود متشکرم
ویرایش توسط sayesh : 20th October 2014 در ساعت 12:41 AM
سلام مهندس جان مثل همیشه گل کاشتی و دل مارو اب کردی واقعا" لذت بردم ایشالا تو سایز 7 ببینیمشون![]()
سلام امیر جان
ممنون بابت عکسهای جدید که گذاشتی و مارو هم شریک تماشای رشد این دیسکسای زیبا کردید ، واقعا رشد خوبی دارن ، از الان منتظر عکسای آخر آبان هستم ، واقعا لذت بردم
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)