خیر اصلا چنین چیزی نیست که جفت به دو لونه رفت و آمد کنن.توی یک قفس جا گرم میکنن،تخم گذاری میکنن و جوجه بزرگ میکنن.به جوجه ها رسیدگی میکنن مشکلی نداره.اگر تو قفس عروس هلندی دوتا لونه باشه،امکان داره که تو یه لونه به جوجه هاشون برسن از اون یکی لونه برای تخم گذاری استفاده کنند؟
من الان لونه رو روی قفس جدید نصب کردم.هم پدر وهم مادر رفتن تو لونه (خداروشکر)احتمال داره با اینکه رفتن تو لونه به جوجه ها غذا دن؟
الان اگر یه لونه ی دیگه داخل قفس نصب کنم چی میشه؟
یکی بهم یاد داد اینطوری کنم خودش تکثیر کننده ی عروسه گفتم اینجا مطرح کنم ببینم آقای اسکندری صلاح میدونه یا خیر
گفتم عروس هام پرهای جوجه رو میکنه منظورم سرشونو گفت به پنبه بتادین بزن بکش تو سر جوجه ها 1 بار بخوان پرهاشونو بکنن بتادین به دهنشون یه خورده بخوره دیگه این کار رو نمیکنن و بعد یه مدت کلا از سرشون میره پر کنی رو
سلام.بارها سر مسائل و علل اینکه پرها از سمت والدین کنده میشه بحث شده و خوب میدونید که بی دلیل این کاررو نمیکنن،یا ارثی هست یا از سرآمادگی برای جفت گیری و غیره،ولی در هرحال به هیچ وجه این کاررو در مورد بتادین نکنید و ریسکش رو به جون نخرید که عاقبت خوبی برای پرنده هاتون نخواهد داشت.کمترین حالتش اسهال شدید عروس هلندی ها هست.یکی بهم یاد داد اینطوری کنم خودش تکثیر کننده ی عروسه گفتم اینجا مطرح کنم ببینم آقای اسکندری صلاح میدونه یا خیر
گفتم عروس هام پرهای جوجه رو میکنه منظورم سرشونو گفت به پنبه بتادین بزن بکش تو سر جوجه ها 1 بار بخوان پرهاشونو بکنن بتادین به دهنشون یه خورده بخوره دیگه این کار رو نمیکنن و بعد یه مدت کلا از سرشون میره پر کنی رو
میدونم ارثی هستش از والدین یاد گرفتن فقط اینو گفت که بزنی رو سرشون ماده بعد چند روز کلا دیگه پر کنی رو فراموش میکنه و از دفعه ی بعد دیگه پر کنی نمیکنه.چشم حتما اون ریسکو نمیکنمسلام.بارها سر مسائل و علل اینکه پرها از سمت والدین کنده میشه بحث شده و خوب میدونید که بی دلیل این کاررو نمیکنن،یا ارثی هست یا از سرآمادگی برای جفت گیری و غیره،ولی در هرحال به هیچ وجه این کاررو در مورد بتادین نکنید و ریسکش رو به جون نخرید که عاقبت خوبی برای پرنده هاتون نخواهد داشت.کمترین حالتش اسهال شدید عروس هلندی ها هست.
یه سوال دیگه این پر ریزی که درست افتاد زمان جفتگیری شانس به حساب میشه؟![]()
من قبلا اگر اشتباه نکنم این سوال رو پرسیده بودم ولی پیداش نمی کنم،شایدم نپرسیدم نمیدونم،در کل اگر تکراریه ببخشید
الان ارتفاع ورودی لونه تا کف قفس چیزی حدود80سانته،اگر جوجه بخواد از لونه بیاد بیرون براش مشکلی پیش نمیاد؟یه وقت نمیفته کف قفس؟الان قفس قفس 1033ست ومن لونه رو از بیرون تا اونجا که میشد تو بالاترین نقطه وصل کردم
فاصله خیلی زیاده و ممکنه به پای جوجه آسیب برسه.بهتره فعلا لونه به کف نزدیک باشه تا جوجه ها از آب و گل دربیان و ازلونه خارج بشن.من قبلا اگر اشتباه نکنم این سوال رو پرسیده بودم ولی پیداش نمی کنم،شایدم نپرسیدم نمیدونم،در کل اگر تکراریه ببخشید
الان ارتفاع ورودی لونه تا کف قفس چیزی حدود80سانته،اگر جوجه بخواد از لونه بیاد بیرون براش مشکلی پیش نمیاد؟یه وقت نمیفته کف قفس؟الان قفس قفس 1033ست ومن لونه رو از بیرون تا اونجا که میشد تو بالاترین نقطه وصل کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.