سلام دوستان من امروز تست زدم فسفات صفر بود ولی نیترات 40 کدوم شقایق با این پارامتر میتونم نگهداری کنم البته دارم سعی میکنم نیترات هم بیارم پایین
سلام دوستان من امروز تست زدم فسفات صفر بود ولی نیترات 40 کدوم شقایق با این پارامتر میتونم نگهداری کنم البته دارم سعی میکنم نیترات هم بیارم پایین
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 12th June 2013 در ساعت 10:06 PM
دوست عزیز تستها جی بی ال هستن میتونم با این شرایط شقایق بابل یا میله ای نگهداری کنم
سلام دوستان من یه نیترات گیر برایت ول دارم میخواستم بدونم این شارژی که به من گفتن درسته.این نیترات گیر500میل 7/5 لیتر اب با 1.800گرم نمک حل میکنم برای 12ساعت نیترات گیر میندازم توش حالا این کار اشتباه یانه چون نیتراتم پایین نمیاد هر 5روز یه بار این کار تکرار میکنم .این نیترات گیر تو جوراب زنونه ریختم.اگر کار اشتباه لطفا راحنماییم کنید ممنون
سلام دوست عزیز:
روش شارژش همینه که بهتون گفتن.
در مورد اینکه نیتراتتون پایین نمیاد احتمالا طبیعی باشه چون این نیترات گیرها به صورت کلی وظیفه ی حفظ سطح نیترات رو دارن زمانی که نیترات شما از ابتدا سطح مناسبی داشته باشه .نکته ی دوم اینه که حجم اب اکواریومتون باید با این نیترات گیر متناسب باشه. هر 5 روز شارژ کردن این نیترات گیر کار درستی نیست شما باید حداقل 2 هفته زمان بدید تا نیترات گیر بتونه ظرفیت خودشو تکمیل کنه.
برای کاهش سطح نیترات تانکتون در ابتدای کار نیاز به سیفون کردن حجم مناسبی از اب دارید.سیفون ها رو تا زمان کاهش سطح نیترات به اندازه ی مطلوب تکرار کنید .از تست معتبر استفاده کنید جهت اندازه گیری نیترات.
علاوه بر این استفاده از رفیجیوم و کاشت گیاه به تثبیت و کاهش نیترات خیلی کمک میکنه علاوه براینکه سطح فسفات و سیلیکات رو هم کاهش میده.نیترات گیر بیشتر به عنوان تکمیل کننده و کمک کننده به رفیجیوم استفاده میشه و به تنهایی کارایی لازم رو نداره.
نتایج تست و برند تسترتون و حجم تانک رو هم اگه قرار بدید کمک میکنه .
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون من اب اک 144لیتر مارک تستم apiالبته ریفیجیوم دارم زیاد بزرگ نیست به نظر شما هر 5روز یه بار 7لیتر اب سیفون کنم +نیترات گیر جواب لازم میگیرم .دمای 27 درجه برای ماهیها وشقایقها خوب هست چون یه بلو تانگ دارم میگن دمای اب اک رو 28 نگهدار تا سفیدک نزنه
سلام دوست عزیز شما نیتراتتون الان روی چه عددی هست؟ اگه بالاتر از 40 هست یعنی بحرانیه و به نظرم 2 تا سیفون 20 درصدی بزنین بعد از اون هم تعویض منظم آب دشته باشید
در مورد دما 27 برا ماهیها خوبه اما برا مرجان ها و شقایق ها زیاده! بهتره رو 25 بیارین بلوتاگ هم اگه بهش استرس وارد شه سفیدک میزنه اینکه دما رو میگن بالا باشه معمولا برا درمانه نه پیشگیری اگه حجم تانک کم باشه تعداد لایوراک هم کم باشه احتمال مریض شدن و سفیدک زدنش هست!
سلام دوستان
میگم قبلاً این تالار شلوغ تر بود
کجایین دوستان![]()
سلام دوستان من امروز دوتا شقایق بابل گرفتم یکیش رفته لای سنگها فقط چنتا شاخکش معلومه بنظرتون جابجاش کنم یا خودش میاد بیرون
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)