سلام؛
محل دفع زباله خوکچه هندی من کثیف شده (نمیدونم اسم علمیش چیه!)
پشماش رفته کنار و یه یه چیز کثیف معلومه. قبلا اینطوری نبود. چی کار کنم؟
سلام؛
محل دفع زباله خوکچه هندی من کثیف شده (نمیدونم اسم علمیش چیه!)
پشماش رفته کنار و یه یه چیز کثیف معلومه. قبلا اینطوری نبود. چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز
به پارسی پت خوش امدید
دوست عزیز به اصطلاح به محل دفع مقعد گفته میشه و اونی هم که میفرمایید پس از بلوغ در نرها کاملا طبیعی هست
میتونید با دستمال مرطوب (غیر معطر) ناحیه ی مقعد رو به علت کثیف بودن تمیز کنین
کاملا طبیعیه و اصلا جای نگرانی نیست
خوکچتون چند ماهشه؟
(دوست خوبم سوالتون خیلی واضح نیست به همین دلیل اگر عکس قرار بدین با اطمینان بیشتری میتونم کمکتون کنم)
اونی که کثیفه اگه اون بخش خاص هستتوی نرها هرازگاهی این اتفاق میفته و بیرون میمونه.یکم دستتونو خیس کنید بکشید بهش تمیز شه .خوکچتون بزرگ شده دیگه قبلا بچه بوده.هرچند وقت چک کنید الودگی و عدم رسیدگی طولانی مدت میتونه باعث عفونت بشه مخصوصا اگه بستر پوشال باشه.
سلام دوستان خواش می کنم زودتر کمک کنید من 3روزه یک خوکچه گرفتم اما اون خیلی خیلی کم تحرکه و اون دو ماهشه تغذیه هم بد نیست دامپزشک هم که همین 3 روز پیش بردم و سالم بود![]()
خواهش میکنم بگید چیکار کنم![]()
سلام دوست عزیز
ایا خیلی بی حال و بی تحرکه؟
در طول روز بازی میکنه؟
وقتی که ما خوابیم یا نیستیم و اینم بگم که من اون رو توی حال نگه میدارم و داداشمم خیلی سرو صدا میکنه
دوست خوبم هنوز تازه 3 روزه که شما خوکچه رو پیش خودتون اوردین
هنوز خیلی زوده که قضاوت کنین،مطمئنا با گذشت زمان که به شما اعتماد کنه از اروم بودن در میاد
همینطور هم که فرمودین دامپزشکی بردینش،پس دیگه جای نگرانی در مورد سلامتیش نیست
اگر که بی حال نیست و غذا میخوره و کمی بازی میکنه هیچ جای نگرانی نیست
دوست عزیز خوکچتون رو داخل چه چیزی نگهداری میکنین؟
با توجه به اینکه تازه اوردینش سعی کنین که یک جای خلوت مثل اتاق بذارینش
زمانی که در اتاق هستین حرکات ناگهانی و تند انجام ندین تا خوکچه کم کم به شما اعتماد کنه
میتونین بهش با دست غذا بدین و با توجه به اینکه خیلی جعفری دوست دارن مقداری جعفری در حد یک شاخه یا دو تا بهش بدین
فعلا تا یک هفته بغلش نکنین و فقط سعی کنین با دست بهش غذا بدین و موقع غذا دادن در کنار قفسش بشینین و ارام سعی کنین باهاش صحبت کنین
اگر باز هم سوالی بود بفرمایین
توی قفس نسبتا بزرگ و ناز کردن و بغل کردنش خیلی خوشش می آد و از دستم زیاد فرار نمیکنه ام وقتی که از قفس درش می آورم زود میره زیر مبل و همه جارو میگرده و دنبال بازی زیاد دوست داره
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)