معمولا ماهی های جون تر راحت تر غذا خور میشن ولی خوب اگه خیلی ماهی کوچیک باشه ممکنه نگهداریش کمی سخت باشه که البته من نوار مسی خیلی کوچیک تو بازار ندیدم معمولا ولی من باشم یه ماهی جون رو خریداری می کنم که احتمال غذا خور شدنش بیشتره
سلام دوستان
روي شيشه جلوي تانك قسمت پايينش و شيشه هاي بغل جلبك سبز زده كه نسبتا خيلي هم سفته. جوري كه با پاك كننده مغناطيسي كنده نميشه.آيا راهي براي تميز كردنشون هست؟
آيا اين تميز كننده ها محصول كمپاني خاصي هستند؟يا اين كه متفرقه هستند؟قيمتشون رو حدودا مي دونيد؟و اينكه تيغه اون پلاستيكيه؟
اتفاقا من یه دونه تازگی ها گرفتم زیاد کوچیک نیست
واقعا پروانه ماهی ها زیبان در مورد غذا بعد یکی دو روز هم کرم خونی خورد و هم میگو خیلی هم سر حال و با نشاطه
من شقابق،ماشروم و پلیپ دارم اصلا کاری باحاشون نداره به نظر من حتما بگیر خیلی بچه خوبه:smile (111):
[QUOTE=Akhavani;25808]اتفاقا من یه دونه تازگی ها گرفتم زیاد کوچیک نیست
واقعا پروانه ماهی ها زیبان در مورد غذا بعد یکی دو روز هم کرم خونی خورد و هم میگو خیلی هم سر حال و با نشاطه
من شقابق،ماشروم و پلیپ دارم اصلا کاری باحاشون نداره به نظر من حتما بگیر خیلی بچه خوبه:smile (111):[/Q
سلام
جدی کاری به ریفات نداشت
چند خریدی
از کجا
بهترین غذا برای پروانه ها میگو اف دی کریل مارک سرا هست برای تقویت بهتر میتونی تو ویتامین بزاری خیس بخوره بعد برای ماهیها مصرف بشند.من لانگ نویز هم حتی دیدم که این غذا رو با اشتها می خوره غذای کاملی برای پروانه ماهیهاست امتحانش ضرر نداره
سلام محمد جان
میگو اف دی کریل اکومارین داره دیگه
رنج قیمتیشم میدونید
کوچیکش 5 تا 7 هزار و بزرگاش از 9 تا 14 هزار تومن دیدم بیشتر جاها دارند احتمال زیاد اکوا مارین داشته باشه زنگ بزن بپرس بعد مراجعه کن برای خرید
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.