نور من 9 ساعت در روز روشنه جراه هم دارم اما از پسش بر نمیاد بلنی هم هست که انقدر میخوره شکمش باد میکنه واقعا
نور من 9 ساعت در روز روشنه جراه هم دارم اما از پسش بر نمیاد بلنی هم هست که انقدر میخوره شکمش باد میکنه واقعا
روی سخره ها هم هست زیادن رفیجیوم کمکی میکنه؟؟؟
اگه امکان داره تست نیترات بزنیدونتیجه رو اعلام کنید.خوب مطمئنن رف میتونه کمک کنه.فقط 1 نکته که رف میتونه در ثابت نگه داشتنه نیترات و فسفات موثر باشه نه پایین اوردنشون.اگر نیترات بالا هست باید ابتدا با سیفون به حدقل ممکل برسونین و بعد رفف راه اندازی کنید
دیروز سیفون کردم تست نیتراتno2 میشه یا چیز دیگه هست
نه دوست من نیترات no3 میشه.
رفیجیوم انقد قدرت داره علاوه بر کنترل کردن نیترات میتونه پایین هم بیاره نیتراتو
علت اینکه توصیه میشه سیفون بزنید این هست که گیاه در بد ورود تو نیترات بالا امکان خراب شدن داره نه اینکه قدرت رفیجیوم کم باشه
سلام دوستان بنده یه تانک دارم 100 ارتفاع 35 عرض و70 ارتفاع یک سالی هست که شیرین داشتم اما الان دلمو زده
میخوام شورش کنم .یه تانک 70در 30در 50 هم دارم انو میتونم سامپ قرار بدم .
کمک میخوام.
چه طوری سامپ بسازم؟ وسایل مورد نیاز شروع چیه ؟خیلی نمیخوام هزینه کنم برا شروع چون نمیخوام ضرر زیاد کنم.
از اساتید میخوام دقیقا مراحلو توضیح بدن به من متشکرم.![]()
سلام دوست عزیز به پارسی پت خوشامدیسلام دوستان بنده یه تانک دارم 100 ارتفاع 35 عرض و70 ارتفاع یک سالی هست که شیرین داشتم اما الان دلمو زده
میخوام شورش کنم .یه تانک 70در 30در 50 هم دارم انو میتونم سامپ قرار بدم .
کمک میخوام.
چه طوری سامپ بسازم؟ وسایل مورد نیاز شروع چیه ؟خیلی نمیخوام هزینه کنم برا شروع چون نمیخوام ضرر زیاد کنم.
از اساتید میخوام دقیقا مراحلو توضیح بدن به من متشکرم.
عرض 35 برای آب شور کمه و برای چیدمان لایوراک دچار مشکل میشی
از لینکهای زیر میتونی کمک بگیری
موفق باشید
http://www.parsipet.ir/thread8836.html
http://www.parsipet.ir/thread13776.html
متشکرم ولی من اکواریومم امادست خیلی هم خوب وسالمه فکر نمیکنم مشکل بخورم بازم ممنون از سایت بسیار سودمندتان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.