شما سعی کن حتما براشون مصرف کنی حالا اگر صبح شد ظهر هم ایرادی نداره فقط کاری نکنید که پرنده از ترس دیگه از لونه بیرون نیاد یا به کل از لونه فراری بشه.
آره.یادمه اون روز باشما تماس گرفتم وگفتم که 24ساعت گذشته وجوجه ببدنیا نیومده وشماهم گفتید که نگران نباشم وبالاخره بدنیا میاد.وهمین طور هم شد وبدنیا اومد ولی اگر من دخالتی میکردم جوجه می مرد که از این بابت ازشما ممنونم.
البته فکر کنم آخرشم مرد![]()
ماده ام از بعد از ظهر که اومده بیرون دیگه تو نوله نرفته رو تخم بخوابه.... یکم کسل هست...
سلام
جوجه به دنیا اومد خیلی دوست داشتم موقع به دنیا اومدن اونجا باشم که نشد 1 ساعت رفتم بیرون اومدم دیدم یه پوست تخم انداختند کف قفس فهمیدم بیرون اومده...
دوست داشتم شادی رو با دوستان عزیز شریک باشم... تشکر ویژه از کاربران زحمت کش فروم اقای اسکندری و نفیسه خانوم بابت کمک ها و زحماتی که کشیدن منو راهنمایی کردند
سلام.بهتون تبریک میگم ایشالا دل همه ی کاربرا شاد باشه ماهم از شادی شما شاد میشیم.هرکاری هم شادی داره هم غصه و ناراحتی.خدارو شکر شماهم بعد کلی ناراحتی بابت جفت های قبلی بلاخره به نتیجه ی دلخواهتون رسیدین.سلام
جوجه به دنیا اومد خیلی دوست داشتم موقع به دنیا اومدن اونجا باشم که نشد 1 ساعت رفتم بیرون اومدم دیدم یه پوست تخم انداختند کف قفس فهمیدم بیرون اومده...
دوست داشتم شادی رو با دوستان عزیز شریک باشم... تشکر ویژه از کاربران زحمت کش فروم اقای اسکندری و نفیسه خانوم بابت کمک ها و زحماتی که کشیدن منو راهنمایی کردند
من تو چه سنی پرهای جوجو رو بزنم؟
سلام جوجه تو چند روزگی میتونه روی پاهاش وایسه وراه بره؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.