سپیده جان.اونا پر های سیاه نیستن.سایه افتاده.
چشماش کاملا سیاه هستن به جز مواقعی که عصبی میشه.
سپیده جان.اونا پر های سیاه نیستن.سایه افتاده.
چشماش کاملا سیاه هستن به جز مواقعی که عصبی میشه.
سلام خسته نباشید چند تا سوال داشتم
بقل نوک طوطی منگوم انگاری شیکسته و ترک داره تازه امروز این توری شده از چیه؟؟؟
ناخون بلند شده باید چی کار کرد؟؟؟
![]()
سلام دوستای خوبم
طوطی من اگه یادتون باشه یه دوره پر ریزی داشت که یه هفته بود و بعد اون کلی پر جدید و تازه دراورد
اما الان مدت دو سه هفته ای هست دوباره پر ریزی داره روزی حداقل 8 تا پر تو سایزای مختلف ازش میریزه
نامرتب بنظر میاد چرا تمام نمیشه ؟ معمولا چقدر زمان میبره ؟یه مدته کسلم هست صداش کمتر شده البته بعضی زمانا شیطونی میکنه اما نسبتا اروم تر شده خیلیم چورت میزنه بد غذام شده خیلی کلافه شدم چیکار کنم ؟؟ نگرانشم
غذاشم ابپز ماش ؛ جونه ماش ؛ سیب که خیلی دوست داشت الان به زور میخوره ؛ انگور؛ البالو ؛ زرد الو ؛ هندونه که تمایل زیادی بهش داره ؛ پرتغالم که خیلی دوست داشت الان اینم کمتر میخوره کلا هرچی قبلا دوست داشت الان انگار زده شده
تخمه هم با دست خودم بهش میدم
دستشوییش خوبه فقط یکم حالت سفت داره که فک کنم چون سیبو پرتغال نمیخوره اینجوریه
این چورت زدناشم خیلی زیاد شده
قبلا با مامانمو خواهرم رفتار خوبی داشت ( با اقایون اصلا اصلا میونه ای نداره ) اما الان فقط با خودم جوره و از بقیه دوری میکنه
بالاشم بلند شدن من هرگز نمیخوام کوتاه کنم میترسم بره تو لک
تو رو خدا چیکار کنم نگرانشم![]()
سلام
پرریزی حدود 6تا 8 هفته طول میکشه
تو این مدت ممکنه پرنده کمی کسل و بیحال به نظر برسه
فکر میکنم نرمال یک یا دوبار باشه ولی تغییرات ناگهانی دما ممکنه پر ریزی غیر منتظره به همراه داشته باشه
پرنده ی شما هم فکر میکنم هنوز دوما نشده رفته تو پر ریزی و پرهاش همچنان داره میریزه و طبیعیه
آقا ابولفضل توضیحات لازم رو دادن
"بالاشم بلند شدن من هرگز نمیخوام کوتاه کنم میترسم بره تو لک" در مورد این جمله ، کوتاه کردن بال باعث تو لک رفتن نمیشه .. تو لک رفتن یه فرآیند طبیعی در پرنده هاست تقریبا هر سال تکرار میشه، اتفاق بدی نیست و نباید بترسید
اما اگه منظور شما اینه که طوطی ممکنه ناراحت بشه از کوتاه شدن پر ، تا وقتی تو پرواز کردن مشکلی نداره و به در و دیوار بر خورد نمیکنه نیازی نیست پر رو کوتاه کنید
خیلی ممنونم بله حسابی دیگه ترسیده بودم اخه بدغذاییش خیلی منو نگران میکنه اونم سیبو که امکان نداشت رد کنه اما الان از صبح تا ظهرم به قدر ضعف نکردن میخورهمن خودم بچه بودم بد غذا بودم مامانم میگه حقته
خواهرمم که هی موج منفی میفرسته که چرا اینجوری شده دیگه من ترسیدم
یه سواله دیگم دارم البته برای الان نیست اما خب ما حدود بیشتر از یه ماه دیگه میخوایم بریم مسافرت من دلم میخواد طوطیمم ببرم
چند تا دلیلم دارم میترسم برای مدت طولانی میریم ناراحت بشه و مشکلی مثل پرکنی پیدا کنه ..
از طرف دیگه هم شخص مناسبی نیست که طوطیمو با خیال راحت دستش بدم که از هر نظر مراقبش باشه
حالا من نمیدونم برای سفر باید چیکارا کنم مثلا با همین قفس بزرگ خودش ببرم ؛؟ بعد من دلم نمیخواد پراشو که تازه دراومدن کوتاه کنم نگرانم یوقت نپره الان داخل خونه خیلی کم پرواز میکنه ( پراش کامل نیستن فک کنم تمایل زیادیم به پرواز نداره )
تغذیش چی ؟ سخته مثلا حبوبات ابپز همراهم ببرم خراب میشه و همینکه توی ماشین خب کولر روشنه چیکار کنم بادشو مستقیم براش نمیزارم اما بالاخره یه کابینه کوچیکه دیگه خودم نظرم این بود بزارم صندلی عقب بعد روش یه پتو مسافرتی بزارم از سمت در باز باشه که هوا بخوره خفه نشه خدایی نکردهخب سرعت ماشین چی دست اندازا یه وقت ترمز ناگهانی ؟
![]()
ببخشید تا الان پرنده با خودم نبردم نمیدونم میترسم بالایی سرش بیاد اصن به نظر شما درسته پرنده رو برای مدت طولانی ببرم ؟
سلام.من یه طوطی تازه خریدم خیلی ساکته اصلا از خودش صدا در نمیاره.غذاهم میخوره تحرکشم نسبتا مناسبه.ایا مریضه یا تار های صوتیش اشکال داره که نمیخونه ؟قرینه ی چشمش هم نارنجی اجری هست.به نظرتون سنش چقدره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)