سلام استاد,واقعا که خیلی خیلی زیبان البته از استادی مثله شما نباید کمتر ازاین انتظار داشت,موفق باشید
سلام استاد,واقعا که خیلی خیلی زیبان البته از استادی مثله شما نباید کمتر ازاین انتظار داشت,موفق باشید
سلام
ممنونم از نظر لطفتون اخه باور کنید نمی رسم بهشون اونجوری که دلم می خواد رسیدگی کنم برای همین تصمیم گرفتم ردشون کنم از طرفی اینها مرتب در حال تخم ریزی هستند حیف که بیهوده بمونه
سلام علی اقا نظر لطف شما ممنونم که نظر دادید
سلام
انقدرها هم تعریفی نیستند
ممنونم که نظر دادید
سلام
این چند عکس مربوط به دیسکسهای هست که در حال حاضر دارم
عکسها برای یازدهم مرداد ماه امسال هستند یکی دو روز بعد از اینکه به خونه ما امدند
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
بابت کیفیت بد عکسها معذرت می خوام به خاطر شرایط تانک و جلوگیری از بروز استرس نمی تونستم بهتر از این عکس بگیرم
سلام
بسیار زیبا امیر جان
مطئمنا با رسیدگی ای که شما دارید بهترین ها خواهند شد.
امیر خان مبارکه.بسیار ماهیای عالی ای هستن.
مسکه میخوان جا پای ماهی قبلیا بذارن!!
منتظر عکسای جدیدشون هستیم...
موفق باشی انشالا
این عکس برای به نهم شهریور ماه 93 هست
تو ی این مدت اصلا غذای خشک بهشون ندادم
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
خصوص عکس اخر این توضیح رو لازم می دونم که عرض کنم بنده به هیچ وجه توصیه نمی کنم به این نحوه سیفون بشه مگر اینکه اب کاملا هم دما باشه و و اب ورودی بدون هیچ گونه فشاری وارد اکواریوم بشه تا به دیسکس کمتر فشار وارد بشه
ویرایش توسط sayesh : 18th October 2014 در ساعت 09:09 PM
این عکس برای نهم شهریور ماه 93 هست
تو ی این مدت اصلا غذای خشک بهشون ندادم
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
خصوص عکس اخر این توضیح رو لازم می دونم که عرض کنم بنده به هیچ وجه توصیه نمی کنم به این نحوه سیفون بشه مگر اینکه اب کاملا هم دما باشه و و اب ورودی بدون هیچ گونه فشاری وارد اکواریوم بشه تا به دیسکس کمتر فشار وارد بشه
ویرایش توسط sayesh : 18th October 2014 در ساعت 09:08 PM
سلام امیر جان
آقا چه گردو خاکی کردی ، ماشاالله خیلی زیبا و خوش استیل هستن و رسیدگی شما که بی نظیره داداشتفاوت سری اول و سری دوم عکسها کاملا مشهوده ، بی صبرانه منتظر عکسهای جدید ( آخر مهر ماه ) هستیم
موفق و سر بلند و شاد باشی دوست من
استاد چيكار داريد ميكنيد!!!!!!به اين شكل بايد تا دوماه ديگه منتظر اور سايز باشيم!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)