سلام
من 1 ماده جیبر را پیش 3 تا جوجه تو ی قفس گذاشتم که فکر کنم 2 تاشون نر ستند به نظر میرسه بهش اجازه نمیدند خوب غذا بخوره جداش کنم؟
منظور از تقویت بیشتر چیه میشه 1 مثال بزنید؟
سلام
من 1 ماده جیبر را پیش 3 تا جوجه تو ی قفس گذاشتم که فکر کنم 2 تاشون نر ستند به نظر میرسه بهش اجازه نمیدند خوب غذا بخوره جداش کنم؟
منظور از تقویت بیشتر چیه میشه 1 مثال بزنید؟
این عکس قفسی هست که ماده جیبر توشه آیا احتمال داره ضعیف بشه؟
![]()
اینطوری که توی عکس مشخصه ماده شما یکسر هست
توی پست قبل گفتم نسبت به غذایی ، نور و دما بیشتر حساسه
به عنوان مثال اگر دمای محیط قناری رسمی یکدفه 2درجه افزایش یا کاهش پیدا کنه مشکلی برای قناری پیش نمیاد ولی در این شرایط اکثر جیبر ها به لک میرند
استفاده از مکمل ها برای جیبر ها و کلا قنار های با نژاد خاص الزامیست
سلاماینطوری که توی عکس مشخصه ماده شما یکسر هست
توی پست قبل گفتم نسبت به غذایی ، نور و دما بیشتر حساسه
به عنوان مثال اگر دمای محیط قناری رسمی یکدفه 2درجه افزایش یا کاهش پیدا کنه مشکلی برای قناری پیش نمیاد ولی در این شرایط اکثر جیبر ها به لک میرند
استفاده از مکمل ها برای جیبر ها و کلا قنار های با نژاد خاص الزامیست
تفاوت جیبر و یکسر چیه؟ کدوم با ارزشترند؟
قناری رسمی سوپر به چی میگند؟ (تفاوتش با رسمی معمولی؟)
ممنون.
سلام
من این ماده یکسر را 200 تومن خریدم (پست 352) خیلی گرون بهم انداختند؟
اگه نر جیبر بخرم براش حیف نره هست که با این جفت بشه؟
سوال بعدیم اینه که میشه از نظر سختی نگهداری و پرورش این 3 نژاد را برام به ترتیب ردیف کنید:
-جیبر
-گلاستر
- رسمی کشیده
ممنونم.
قیمتش بد نیست
اگر یه نر مثل خودش بخرین کمتر هزینه کردین و نتیجه بهتری هم میگیرین
گلاستر تقریبا مثل رسمیه
جیبر و رسمی یکم تجربه میخاد
سلام
برای یک جفت یکسر باید از جفت حمال استفاده کرد؟
ممنون.
سلاو
طبق گفته فروشنده این ماده هنوز جفت نخورده و نری که میخوام بخرم همین شرایط را داره حالا به نظر شما واسه قناری یکسر ارزش خریدن حمال هست (1 جفتش 130-150) یا اینکه صبر کنم ببینم چی میشه.؟ البته میتونم 1 جفت از همین قناریهای رسمی را نگه دارم البته اگه حیف نباشه که 1 جفت پرتقالی را آدم حمال کنه؟!!که دارم
سلامسلاو
طبق گفته فروشنده این ماده هنوز جفت نخورده و نری که میخوام بخرم همین شرایط را داره حالا به نظر شما واسه قناری یکسر ارزش خریدن حمال هست (1 جفتش 130-150) یا اینکه صبر کنم ببینم چی میشه.؟ البته میتونم 1 جفت از همین قناریهای رسمی را نگه دارم البته اگه حیف نباشه که 1 جفت پرتقالی را آدم حمال کنه؟!!که دارم
نیازی به خرید حمال نیست
از همون قناری های خودتون استفاده کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.