سلام من یه شقایق سنگ گرفتم اما اونطور که تو مغازه بود باز نمیشه ُچرا؟
سلام من یه شقایق سنگ گرفتم اما اونطور که تو مغازه بود باز نمیشه ُچرا؟
سلام دوستان من بعد مدت ها اومدم از دوستان گلم کمک بزرگی میخوام میخوام یه آک با طول 2 متر ارتفاع 1.30 متر و عرض 30 سانت بسازم از حجمش تا چه بخاری شیشه و خلاصه هر چی که میخواد میخوام کمکم کنید با تشکر
راستی دوستانم آک آب شیرین هستشا
سلام
دوست عزیز به پارسی پت خوش اومدی
اینجا چت روم نیست که وقتی یه سوال میپرسی بلافاصله جوابت رو بدن و نباید چند تا پست پشت سر هم بزنی
اما در مورد سوالت سایزی که انتخواب کرد اصلا مناسب هیچ اکوسیستمی نیست نه اب شور و نه اب شیرین دلیلش هم اینه که ارتفاع تانک خیلی زیاده و شما هیچوقت دستت به کف تانک نمیرسه و این یعنی ........حداکثر ارتفاع رو برای اکواریوم من 80 سانت پیشنهاد میکنم
بهترین ساز تانک به نظر من 150 طول 50 عرض و 80 ارتفاع هستش
در ضمن اگه میخوای تانک اب شور با حجم بالایی داشته باشه هزینه اش خلی زیاد میشه همچنین سعی کن اطلاعاتت رو بوسیله مطالعه تاپیک ابشور فروم خودمون بالا ببری اطلاعات خوبی پیدا میکنی
پاینده و شاد باشی
مهدی
از آقا مهدی بابت پاسخشون ممنونم و از اینکه اصول رو رعایت نکردم معذرت میخوام آقا مهدی من میخوام آب شیرین راه بندازم میشه با توجه به ابعادی که گفتین په ابزارهایی نیاز دارم؟
دوست عزیز پرسشهاتون رو در تاپیک های مربوط به خودش بپرسید لطفا
این تاپیک مربوط به راه اندازی اکواریم اب شور هست نه اب شیرین!
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 17th March 2013 در ساعت 06:28 PM
از دوستان میخوام راهنماییم کنم از کدوم قسمت سایت میتونم به پرسشو پاسخ درباره آب شیرین دست پیدا کنم ممنون
دلیل رشد این جلبکها چیه!!؟
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.