عجب ارایشگری
اکواریوم ابشور دردسرش بیشتره واقعا عجب حوصله ای دارید
ایول
عجب ارایشگری
اکواریوم ابشور دردسرش بیشتره واقعا عجب حوصله ای دارید
ایول
ماکرو بهتره منم دارم ازش راضیم
یه دونه شوری سنج سرا که قوطه ور میشه خریدم
جی بی ال که گیرم نیومد، مدل های دیجیتالی هم قیمتش بالا بود، حالا چند ماه یه بار بار مدل های دیجیتالی تست می کنم تا متوجه اختلافش بشم
نمکم احتمال زیاد برایت ول بگیرم، توی اسکیمر هنوز به نتیجه نرسیدم روی قیمت 100 تومن می خوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم
راستی اب تصفیه ای که می خرم رو تست tds زدم روی 7 بود، چطوری بیرامش رو صفر؟؟؟ تاپیک های مرتبط رو خوندم یه خورده تخصصی بود چیزی متوجه نشدم
اسکیمر ماکرو NS-16 قیمتش 95 تومنه دوستان که گفتن بهتر از دایمکسه
منتها من به صورت اتفاقی یه تانزی آلمانی پیدا کردم دست دوم خریدم 300تومن اندازش یکم بزرگتر از NS-16 هست میگن خوبه نمیدونم !
مرسی، 300برا من خیلی زیاده
فک کنم NS-16 مناسبه فروشگاه نسیم یاس و دلفیران که نداشتن چطوری می تونم برا شیراز سفارش بدم؟
تو شیراز میدن 130
من نواب قیمت کردم
شماره ای ندارم بدم خدمتتون متاسفانه
ولی ماهیران هم فکر کنم داشته باشه اصن وارد کننده ماکرو ماهیرانه
اگر تونستین سفارش بدین که هیچ اگر نشد من باز میتونم براتون تهیه کنم ارسال کنم
ویرایش توسط meis@m : 29th December 2014 در ساعت 10:01 PM
تنها راهش گذروندن اون از رزین میکس بد هست تا به تی دی اس صفر برسیدیه دونه شوری سنج سرا که قوطه ور میشه خریدم
جی بی ال که گیرم نیومد، مدل های دیجیتالی هم قیمتش بالا بود، حالا چند ماه یه بار بار مدل های دیجیتالی تست می کنم تا متوجه اختلافش بشم
نمکم احتمال زیاد برایت ول بگیرم، توی اسکیمر هنوز به نتیجه نرسیدم روی قیمت 100 تومن می خوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم
راستی اب تصفیه ای که می خرم رو تست tds زدم روی 7 بود، چطوری بیرامش رو صفر؟؟؟ تاپیک های مرتبط رو خوندم یه خورده تخصصی بود چیزی متوجه نشدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.