سلامدوستان من چند وقته دوتا اکتنیکام سوخته و کم کم داره تمام لایو راکام سبز میشه و کرولاینها از بین میرهقابم ماهیران هست دوتا اکتنیک میخوره به نظر شما اکتنیک چی بگیرم که جوابگو باشه قیمتشم خیلی مهم نیستش راستی متالمم حدود یک سالو نیمه کار میکنه اونم عوض کنم یا نه؟الان که دارم میرم نواب یه ماهیم میخوام بگیرم چی بگیرم الان فقط یه دم زرد مونده یه بلنی و یه کاردینال
سلام اقا محمد عزیز
آقا خیلی خوشحالم که مجددا برگشتید
مهتابی های JBL خوبه بتونی گیر بیاری و به قابت بخوره
متال رو زوده واسه عوض کردنش 2 سال تا 2.5 عمر مفیدشه.
ماهی که سلیقه ای هستش شما هم که خودت استادی محمد جان من باشم یه فاکس میگریم با یه ماندرین
برای انتخاب ماهی میتونی تانک آقا فرشاد عزیز رو یه نگاه بندازی ماشاالله هر ماهی بخای اون تو پیدا میشه دیگه نیاز به اطلس نداری![]()
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 18th May 2013 در ساعت 02:12 AM
ممنونم جناب بهمنش من ثانیه شماری میکردم تا بتونم دوباره در جمع دوستان باشمقابم مهتابیاش کوچیکه یعنی مثل این لامپ کم مصرفهاس اگه بلند بگیرم باید بیرون قاب بزارمشدر مورد ماهی ماندارین خیلی دوست دارم و تانکمم پر پاد یا موجودات مشابه شده ولی میترسم بمیره (ظاهرا سمیه ) و مثل مرگ خیار زردم بشه که کلا موجودات تانک رو کشت بشه به نظرتون ماندارین بخرم؟
از اون لامپ ها دایمکسش تو بازار فکر کنم باشه اخه لان اوضاع بازار جوریه که بیشتر باید ببینید چی گیرتون میاد تا چی میخاید
ماندارین بوی بدی میده ظاهرا و ماهی های دیگه خیلی به همین علته که سمتش نمیرن
من باشم میگیرم ماندارین روبه هر حال اون همه پاد رو یه فکری باید براشون بکنید دیگه
![]()
ممنون از پاسخ منظورتون از امادگی تانک چیه ؟
پس ماندارین رو اوکی کردیم فردا میخرم سبز قشنگتره درسته؟بجز فاکس چی بگیرم؟
ماندارین معمولا از غذاهای آماده تغذیه نمی کنه برای همین باید تانکتون به مقدار کافی لایو راک داشته باشه و چند ماهی هم از راه اندازیش گذاشته باشه پاد ها توش به مقدار کافی باشن و این ابزی ازشون تغذیه کنه که خدایی نکرده از گرسنگی نمیره!
فکر کنم منظور آقا مسعود عزیز هم همین بود حالا اگه نکته دیگه ای مد نظرشون بوده خودشون خواهند گفت.
آبیش هم خوشکله البته خوب سلیقه ای هستش
من فرشته کرال بیوتی رو خیلی دوست دارم
فقط بیشتر از 2 یا 3 تا ماهی نگیر بزار کم کم ماهی اضافه کن
نه یه ماندارین ابی میگیرم و یه ماهی دیگه ببینم چی گیرم میادش البته . کورال بیوتی چند بار خواستم بگیرم که باهاش موافق نبودن دوستان نمیدونم چرا دلقک اگر خواستم بگیرم بلک فوتون مقاوم هستش؟ و با چه شقایقی همزیست میشه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)