واقعا ممنون از کمکتون،(این همه تایپ)من فکر میکردم کاهو اصلا نباید بهش بدم در صورتی که واقعا دیووونه کاهو این بی نام،با این اوصاف (که خیلی دوست داره) میزارم توی برنامه غذاییش،دونه پارس هم خیلی دوست داره ولی بهش نمیدم دیگه،
تشکر فراوان،ماهم بعضی وقتا که چه عرض کنم خیلی وقتا چیزایی میخوریم که برامون خیلی مضرره حالا این بی نام کاهو دوس داره بهش در روز یه دوتا برگ بدم بچه رو![]()
تشکر فراوان،ماهم بعضی وقتا که چه عرض کنم خیلی وقتا چیزایی میخوریم که برامون خیلی مضرره حالا این بی نام کاهو دوس داره بهش در روز یه دوتا برگ بدم بچه رو[/QUOTE]
خواهش می کنم گفتم نظرات مختلفه بعدشم وقتی شما به این بی نام عزیزم خیار و جعفری رو معرفی کنید دیگه کاهو از سرش می افته بیشتر خوکچه ها مست جعفری و خیار هستن
خواهش می کنم گفتم نظرات مختلفه بعدشم وقتی شما به این بی نام عزیزم خیار و جعفری رو معرفی کنید دیگه کاهو از سرش می افته بیشتر خوکچه ها مست جعفری و خیار هستن[/quote]
آره این بی نام و نشان عاشق جعفری
یه چیز دیگه مثلا براش خیار که میزارم میره سری خیارو می بره تو لونش میخوره دیگه بیرون چیزی نمیخوره ؟؟؟
سلام
سوالتون یه خورده ابهام بر انگیزه!
من متوجه نشدم که ایا این کار رو میکنه یا اینکه منظورتون اینه اگه بهش خیار بدین بقیرو میخوره یا نه؟!
اگر اول خیار رو میخوره بعدش بقیرو نمیخوره نگران نباشین وقتی یکمی گرسنه بشه بقیه خوراکی اش ها رو هم خواهد خورد!
خیالتون راحت گشنه نمیمونه بالاخره تسلیم میشه!
دوست عزیز این مدل غذا خوردن عادیه توخوکچه ها بنظرم، اینا معمولا خیلی هپل تشریف دارن کاریش نمیشه کرد خوکچه هام یکیش توظرف میخوره یکیش میبره تو لونش و فکر کنم این به شخصیت حیوون بستگی داره همه خوکچه ها الزاما خلقیاتشون مث هم نیست یکی اینجوری غذاشد میبره یه گوشه میل میکنه یکی توظرف غذا میخوره یکی یه گوشه دستشویی میکنه یوی هم هرجا برسه کارشو میکنه. و ما باید اینم در نظر داشته باشیم که خوکچه مث سگ و گربه آموزش پذیر نیست و از رو غریضه کاراشو انجام میده.
مگه اینکه هربار بگیرید ازش یزارید توی ظرف!
اینجوری عادت میکنه..
بهتر اینه که کاری نکنید اعتمادش بیشتر شه این رفتاراش کمتر میشه..سخت نگیرید.
یه چند تا مطلبم بود..اینکه بگیم کاهو هیچ ویتامینی نداره اصلا درست نیست.کاهو ها حتی درصد مواد داخلشون باهم متفاوته من الان تصویری که از مقایسه کاهوهای مختلف داشتم رو پیدا نکردم بزارم ولی بهترینش همین کاهوهای معمولیه..ویتامین داره ولی در عین حال غنی از آبه..
اینیکه گفته میشه زیاد ندین چندتا دلیل داره یکی اینکه احتمال بیرون روی رو زیاد میکنه..بعدیش اینکه زحمت خودتون زیاد میشه!3.4 برگ هم روزانه بهش بدین طوریش نمیشه ولی مقایسه کنید کثیفی خونش رو با روزایی که کمتر میخوره تا دستتون بیاد چقدر موثره!
پلتی که themis گفتن به همون پلت یونجه ایرانی توی پت شاپ ها معروفه اسم دیگه ای نداره..خود یونجست توش ویتامینی اضافه نشده.
پلت ورسل لاگا که بهترین مارکه و مکمل ویتامین سی هم هست من توش بیشتر از 10 تا تخمه ندیدم..چون خودمم چندساله بسته 1کیلوییشو میگیرم (نمیدونم شاید شادی جان واسه همسترو استفاده کردن چون نوشتن تخمه زیاد داره...)و پشت بسته میزان پلتی که روزانه مجازه به حیوون بدین نوشته شده.حالا وقتی ما میایم اینو با یه سری دیگه مخلوط میکنیم و به نظرمون کار درستی میاد دقیقا داریم اون بالانس رو بهم میزنیم!
سلام دوستان الان لوسی و فردی دعواشون شده بودمیپریدن روی هم و صداهای عجیبی درمیاوردن بعد فردی هم هی دهنشو وا میکرد دندوناشو در میآورد نشون لوسی میداد و موهای سرشو سیخ کرده بود بیچاره لوسی فقط ناله میکرد. این عادیه ؟ چیکار کنم الان من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)