خیلی زیباست اقا احمد![]()
خیلی زیباست اقا احمد![]()
مصطفی جان خودم زورم نمیرسه از لحاظ مالی دارم دنبال یکی میگردم با هم بیاریم ولی احتمال زیاد بجای محلول برایت ول تستر های salifert بیاریم
این لینک یک نگاه بنداز واقعا معرکه هستش
Comparing Reef Aquarium Test Kits by Keith MacNeil, a Marine Depot Staff Member
چقدر هزینه و پول میخواد اینکار شما ؟مصطفی جان خودم زورم نمیرسه از لحاظ مالی دارم دنبال یکی میگردم با هم بیاریم ولی احتمال زیاد بجای محلول برایت ول تستر های salifert بیاریم
این لینک یک نگاه بنداز واقعا معرکه هستش
Comparing Reef Aquarium Test Kits by Keith MacNeil, a Marine Depot Staff Member
این تستم تو فرمهایه خارجی زیاد دیده میشه در حالی که خبری از این تستهایی که ما استفاده می کنیم نیست
ولی اگه بتونی محصولات برایت ول رو بیاری خیلی بهتره تا تستر.اگه بتونی وارد کنی فروشش فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
یا حداقل رو سفارشش و گرفتن هزینه بیاری یه سودیم برایه خودت در نظر بگیری
مصطفی جان برای اینکه بتونم قیمت خیلی پایین بیارم و سر شکن هزینه های حمل و ترخیص مجبورم حد اقل 70 تا 100 هزار بیارم.چقدر هزینه و پول میخواد اینکار شما ؟
این تستم تو فرمهایه خارجی زیاد دیده میشه در حالی که خبری از این تستهایی که ما استفاده می کنیم نیست
ولی اگه بتونی محصولات برایت ول رو بیاری خیلی بهتره تا تستر.اگه بتونی وارد کنی فروشش فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
یا حداقل رو سفارشش و گرفتن هزینه بیاری یه سودیم برایه خودت در نظر بگیری
البته رو این موضوع که از دوستان سفارش بگیرم و براشون بیارم هم دارم کار میکنم که اگه مدیران سایت اجازه بدن یک فروشگاه مجازی سفارش گیرنده تو سایت ایجاد میکنم و یا خودم و یا فامیلمون که در ابو ظبی و دبی هستش و یا اونیکی دوستم که تو شانگهایی هستش برای دوستان میارمو تحویل میدم
اگه این کار بکنی خودم اولین شفارش رو ثبت میکنم مطمئن باش خیلی ها شفارش دارن ولی کسی نیست بره بیاره.احمد جان پیگیر فروشگاه مجازی باشمصطفی جان برای اینکه بتونم قیمت خیلی پایین بیارم و سر شکن هزینه های حمل و ترخیص مجبورم حد اقل 70 تا 100 هزار بیارم.
البته رو این موضوع که از دوستان سفارش بگیرم و براشون بیارم هم دارم کار میکنم که اگه مدیران سایت اجازه بدن یک فروشگاه مجازی سفارش گیرنده تو سایت ایجاد میکنم و یا خودم و یا فامیلمون که در ابو ظبی و دبی هستش و یا اونیکی دوستم که تو شانگهایی هستش برای دوستان میارمو تحویل میدم
سلام احمد جان واقعا" تانکت زیباست میشه بگی تیم نظافت چیت چیه
اگه کاری میخوای همین صورت زرد اصلا از نفس نمیوفته ولی یک بدی داره اونم اینه که شنها رو میبره وسط آب از آبشش هاش میریزه بیرون ولی گابی دو رنگ کم کار تره ولی همون پایین شنها رو تمیز میکنه
احمد جان یه مدتیه خبری از تانکت نیست نکنه رفتی تو ترکه خرید
در مورده نوره ال ای دی تانکت شما با چه ترکیب نوری موافقی و همچنین برایه نوره رفرجیومت چه نوره گذاشتی و مدت زمان روشن شدنشو میگی
ممنون احمد جان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.