سلام یک متر از زمین فاصله داشته باشه و جای تقریبا کم رفتو امد دما هم بین 24تا30 مطلوبه موفق باشید
سلام یک متر از زمین فاصله داشته باشه و جای تقریبا کم رفتو امد دما هم بین 24تا30 مطلوبه موفق باشید
سلام فنچ نهایتا چند تخم میزاره
چی بدم بهشون تا جوجه شدنشون بالا تر بره درصدش
من چهار جفت دارم
راستی یه فنچ ماده دارم راه به راه تخم میزاره چکار کنم کم تر تخم بزاره میترسم بمیره انقدر تخم میزاره یعنی رو تخم خوابیده روز 13 تخم میزاره جوحه سه روزه داره تخم میزاره نرش خیلی مسته چه کنم؟
سلام فنچ بین 3 وحداکثر 14 تا تخم میزاره غذای گرم در تولید مثلشون تاثیر بسازاییداره مثل تخم مرغ هویج سیب زمینی و کتان میتونید استفاده کنید و البته در کنارش سبزی و سیفیجات هم حتما استفاده کنید استفاده بی رویه از غذای گرم ممکنه پرنده به لک بره
برای اون فنچتونم از غذاهای با طبع خنک استفاده کنید و توی دوران تولید مثل غذا های گرم و سرد را مخلوط کنید تا اثر یکدیگر را خنثی کنند
سعی کنید توی یه سال بیشتر از 4 بار جوجه نگیرید چون ماد ضعیف میشه موفق باشید
دوستان موافقید یه تایپیک بزنیم باهم رقابت کنیم که کی فنچش خوشگل تره یا جوجش خوشگل تره
هرکی موافقه شخصی بگه من خودم میدونم جوجه زبل خودم برندس
غذایه سرد مثلا یه چند تا برام مثال میزنیدسلام فنچ بین 3 وحداکثر 14 تا تخم میزاره غذای گرم در تولید مثلشون تاثیر بسازاییداره مثل تخم مرغ هویج سیب زمینی و کتان میتونید استفاده کنید و البته در کنارش سبزی و سیفیجات هم حتما استفاده کنید استفاده بی رویه از غذای گرم ممکنه پرنده به لک بره
برای اون فنچتونم از غذاهای با طبع خنک استفاده کنید و توی دوران تولید مثل غذا های گرم و سرد را مخلوط کنید تا اثر یکدیگر را خنثی کنند
سعی کنید توی یه سال بیشتر از 4 بار جوجه نگیرید چون ماد ضعیف میشه موفق باشید
خب الان من سال 99 از همین ماده ای کع میگم 6 جوجه گرفتم یک سفید نر
دو سیاه نر یک قهوه ای ماده و یک قهوه ای ماده که الان تو لونه مادر پدره یعنی
کار اشتباهی کردم اخه یهه بار چاهار جوجه داد یه بار یه جوجه الانم یه جوجه
سلام من یه سئوال دارم
من یه جفت فنچ دارم که4تاتخم گزاشتن که17روزه از تخم گزاشتنشون رد شده ولی ندیدم رویه تخماشون بخوابن وچرا دوتا از تخمارو فنچ نر کرده زیر پنبه ها لطف جواب بدید؟؟
اشکالی نداره فقط سعی کنید بیشتر از 4 بار نشه
سلام دوستان یه سوال داشتم به کمکتون احتیاج دارم
من یک جفت فنج داشتم که هی تخم خراب میزاشتن بعد من یک جفت فنج دیگه خریدم دیشب لونه فنج جدید هامو گذاشتم تو لونه قدیمه ها و فنج جدید هارو هم انداختم تو قفس قدیمی ها
الان فنج جدید ها نمی زارن فنج ماده قدیمی از کف قفس نمی زارن تموم بخوره نوکش می زنن.لطفا راهنمایی کنید.باتشکر![]()
بهتره که تو یه قفس نباشن جداشون کن
یا تو قفس بزرگ بنداز که زیاد نزدیک هم نباشن
سلام .
جوجه فنچ ما تخم گذاری کرده و جوجه داده از اون موقع ۲ هفته گذشته و لانه پر از فضله شده آیا میشه به لونهدست زد یا نه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.