سلام وقب بخیر من همان طور که در پست های قبلی خود گفتم ملنگو خودمو بردم دامپزشک و دارو داد خیلی کم غذا شده باید چه کار کنم ؟ !! یا اصلا نمیخوره به نظر شما درسته با یک شیلنگ بریزم توی معدش ؟ نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید .
سلام وقب بخیر من همان طور که در پست های قبلی خود گفتم ملنگو خودمو بردم دامپزشک و دارو داد خیلی کم غذا شده باید چه کار کنم ؟ !! یا اصلا نمیخوره به نظر شما درسته با یک شیلنگ بریزم توی معدش ؟ نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید .
درود
یک جفت طوطی ملنگو باهم دارم دستیم نیستن اصلا دارم تلاش میکنم جفت کنمشون که بعیدهم میدونم خخخ
یک ملنگو دستیم دارم معرکه حرف میزنه
سوالم اینه که اینا رو توی یک فضا نگهدارم همدیگه رو میبینن برای این دستیه بد اموزی نداره از حرف بیافته یه وقت ؟
سلام دوستان
قفسها رو که جدا کردم فعلا تا برم یک قفس بزرگ دیگه بخرم ولی نر و ماده رو جدا کردم از هم سر غذا هی کل کل میکنن باهم این نره خیلی اذیت میکنه ماده بیچاره رو .
غیر غذا کار به کار هم ندارن اصلا خیلی هم مهربونن ولی سر غذا که میشه میگی ویتنامه خخخ به نظرتون دوباره یکجاشون کنم یا نه بزارم جدا باشن ؟ اگه بشه جوجه بگیرم ازشون و فکر میکنید امیدی باشه ترجیح میدم جفت باشن .
راستی فکر میکنید این دوتا رو امیدی به دستی کردن و به حرف آوردنشون هست ؟
اینم وضعیت فعلیشون که البته تا شب قفسی که ماده رو توش گذاشتم رو تکمیل میکنم لوازمش رو :
اینم پسر مون که دستیه و حرف هم میزنه کم و بیش :
یک خواهش دیگه هم که داشتم من چون زیاد سر در نمیارم فعلا ممنون میشم دوستان اگه بتونن حدود سن و سال این سه تا ملنگوم من رو بگن .
مرسی عزیزان من
فعلا جدا کنید اما قفس هاشون رو کنار هم بذارید نه روی هم
اگه دعواشون فقط سر غذا هست احتمالا با قرار گرفتن تو قفس بزرگ تر و جدا کردن ظرف آب و غذاشون این مشکل حل میشه
دو تا ملنگو نر که طوقشون در اومده بیشتر از 2 سال سن دارن .. ماده هم خودتون تو نور طبیعی به چشمش نگاه کنید .. اگه عنبیه ش سفید هست همون حدود 2 یا 2.5 سال،
در مورد دستی کردن طوطی های جفت قبلا هم گفتم احتمالش خیلی کم هست . مگر اینکه قبلا دستی بوده باشن ..
سلاااام
یه سوال داشتم ؛ میزان اب مصرفیه طوطی بالغ چه اندازه باید باشه ؟
سلام
دوست عزیز مصرف اب برای طوطی سان اندازه مشخصی نداره،از اونجای که توی غذایشون انواع میوه جات و سبزی جات هست اب مورد نیاز بدنشون تامین میشه و این امر باعث میشه ما فکر کنیم پرندمون اب مصرف نمیکنه،مصرف اب بستگی به دمایی هوا هم داره، در تابستون که هوا گرمتره بیشتر و در زمستون کمتر هست،شما ظرف ابش رو همیشه پر نگه دارید،ملنگو من در طول روز فقط ۱بار اب میخوره بیشترین منبع تامین اب بدنش از میوه و سبزیجات هست،موفق باشید
Sent from my ASUS PadFone using Tapatalk
ویرایش توسط aramesh : 28th May 2015 در ساعت 09:49 AM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)